sumadinac10
Član
Dali ima neko da mi proda za OLT mehaničku sejalicu dve kofe za seme ali na metalne ploče da je kompletno, imam dve pa mi dve još fale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko se krece cetvororedna sejalica olt da ima i kofe za djubre ? jel ima neko za prodati ?
Pre dvadesetak dana doterao sejalicu, placena 340 eura, ocuvana je dobro
Da li je izvodljivo od IMT mehanicke sejalice napraviti spartac? Imam jednu nekompletnu a kutije za djubrivo i mehanizam su ispravni.
jel metalne ploce ili ? gde je nadje i ja bi takvu jednu samo da nisu metalne ploce !?
Ja sam imao olt mehaničku najnovi tip ali je imt mehanička bolje sijala,preciznije.
Ja sam uzeo IMT mehanicu sejacicu prosle godine, ovo ce joj biti prva sezona kod mene. Komplet sam je remontovao, dosta prost mehanizam ima, samo jako treba paziti na frakciju semena, skidac je u obliku gumenog valjka koji se okrece i skida visam semena sa ploca/cilindara. Nema mogucnost stelovanja skidaca i desi se da uhvati po dva zrna i da zdrobi. Inace kad se to uskladi deluje da ce raditi dobar posao, nemogu reci posto jos nisam probao u njivi.
Ako se odlučim na imt sijačicu šta treba gledat obratiti pažnju