dejan_americ
Član
Pa nema ali bi mogao da pravi ako mu bas to treba ovako napamet racunajuci 32,5 zuba mu treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prodacu ti ja sejacicu dva reda ja sa njom sadim pasulj.Nemacka moze da sadi i repu razmak ideo od 4.5 cm do 20.Ja pasulj sadim na 6 cm to je standard.Ove godine 15 ari sam posejao vec lepo nice.150 evropskih za tebe ima i depozitore za djubar radi sve kao sat masina gotovo novajedno pitanje ko može da odgovori : da li oltov 4redni sejač može da seje na razmak zrna od 8cm treba mi za pasulj, pošto hoću da ga sejem 35x8( dupli prohod!)
hvala
jedno pitanje ko može da odgovori : da li oltov 4redni sejač može da seje na razmak zrna od 8cm treba mi za pasulj, pošto hoću da ga sejem 35x8( dupli prohod!)
hvala
Koliko je zrno tog pasulja? Imam ja ploče za soju, koje hvataju 8-10 zrna soje, pa kad namestim na 27cm, izađe gustina 2,7-3cm... A sa tim pločama kad voziš 7 km/h soju poseje lepše nego pneumatska..
Od koje pneumatske ?Koliko je zrno tog pasulja? Imam ja ploče za soju, koje hvataju 8-10 zrna soje, pa kad namestim na 27cm, izađe gustina 2,7-3cm... A sa tim pločama kad voziš 7 km/h soju poseje lepše nego pneumatska..
Dosla za repu i nije OLT.N.A. Nisi pitao koja mehanicka, postoje mehanicke masine koje dosta lepo seju. Imas jednu u selu pored tvog, nova dosla.
Odgovorno tvrdim da sa OLT mehaničkom sejalicom sa plastičnim pločama može posejati soju lepše nego sa nodetkom!...