Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li je moguce da ako ja kupim ovu mehanicku dvorednu sejalicu a pojma o njoj nemam da nesto zeznem pa da ja ,,sejem" a ona ne izbacuje zrno? glupo pitanje ali sta da radim
da li je moguce da ako ja kupim ovu mehanicku dvorednu sejalicu a pojma o njoj nemam da nesto zeznem pa da ja ,,sejem" a ona ne izbacuje zrno? glupo pitanje ali sta da radim
Za ove mehanizme iz Mladenovca ja garantujem ugradio sam nekoliko u selu.Sa jednom od tih sam prosle godine sejao kukuruz pardon predprosla kad sam i namontirao i utisci su boli glava.Bez greske,jedno zrno a razmak izmedju biljaka moze da varira do max 2Danas stigli mehanizmi, e sad videcemo kako ce da funkcionise:
Jedini slučaj da nešto zezneš je da s spuštenim točkovima ideš u rikverc, tada češ polomiti čistače zrna, sijače ploče i umetač zrna.da li je moguce da ako ja kupim ovu mehanicku dvorednu sejalicu a pojma o njoj nemam da nesto zeznem pa da ja ,,sejem" a ona ne izbacuje zrno? glupo pitanje ali sta da radim
Za ove mehanizme iz Mladenovca ja garantujem ugradio sam nekoliko u selu.Sa jednom od tih sam prosle godine sejao kukuruz pardon predprosla kad sam i namontirao i utisci su boli glava.Bez greske,jedno zrno a razmak izmedju biljaka moze da varira do max 2
cm blize ili dalje uglavnom sto se izbacivanja zrna tice perfektno uzmite nemajte bojazni.Ipak zrno iz mehanicke sejacice pada samo vuceno zemljinom tezom a ne upucava ga kompresor a i spremljena njiva ako su dzombe zna da zrno posalje haoticno.Sadio mi 30 ari stari majstor sa pneumatskom i dve njive dalje sadio ja sa mehanickom.Prolecna brazda i jedno i drugo.Seme malo kasnije niklo de je mehanicka ali dosta bolje napreduje verovatno dublje otislo.U sustini svi gledamo da ustedimo gorivo pri spremanju njive za setvu bude to dosta krupno tako da bez mehanike nista.Ako bog da uzeo bi jednu do nove godine ako mi isplate zaradjeno.
sta mislite o ovoj http://www.polovniautomobili.com/oglas3917564/olt_sejalica/
bice mi usput kad krenem za silokombajn?
Nije problem urediti mehaničku sejalicu da dobro seje. Problem je što više nema dobro kalibrisanog semena, koje bi bilo ujednačeno i za koje se bira odgovarajuća ploča. Zbog toga je moj savet bio da se plati setva pneumatskom sejalicom.