Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fontana je napisao(la):Koliko je visoka ova vertikalna mjesaona??
Ja planiram da kupim Mjesaonu od 500 Kg,ali neznam dali uzeti Kosu ili Vertikalnu
pozzzzz......
todor je napisao(la):zavisi u kakvom je stanju ja imam od 600kg sa mlinom i pre 3 godine sam je platio 550e proizvođaš milenko jovišić skrađani ove godine sam ubacio čekićar i 5,5kw motor za 15min 600kgtopalovic je napisao(la):kupio sam mesaonu kosu od jednog mog drugara stala mu je oko 7-8 godina i platio sam je 400 eura.Po mojoj proceni moze da mesa oko 200-250kg ,nema mlin pa me interesu je dali sam je mnogo platio sutra cu je da je slikam pa cu okaciti slike.proizvodjac je iz bogatica
900 eura pre 3-4 godineFontana je napisao(la):@ljusha
Svida mi se tvoja mjesaona ,koliko si je platio?
Bas je prakticna i koji su motori na njoj,ja jos neznam koju da pravim Kosu ili Verikalnu?'
kako si zadovoljan mjesanjem hrane za koliko minuta odradi i izmjesa li dobro hranu??
Hvala!!
ta Peera je napisao(la):Jos ne snalazim bas najbolje na sajtu ali ova tema me je bas zainteresovala ,,mesaone stocne hrane "
Vec sam postavio pitanje ali je neko izbrisao verovatno iz opravdanih razloga ( mora da sam nesto zezno) pa evo idem ispocetka
Interesuje me mesaone sa tri spirale , i znam da radi Sarcevic iz Subotice i trebao bi mi broj telefona da ga kontaktiram , ako neko zna neka mi posalje na privatnu poruku ili napise ovde
Mesaona sa tri spirale mi treba zbog mesanja trebera sa hranom , imam obicnu kosu od 300 kg i motor od 3 KW ali tesko mesa 100 kg hrane sa treberom ( zavisi koliko je treber vlazan)
Prijatelj je kupio polovnu sa tri spirale (jedna spirala vuce gore i dve manje vracaju dole hranu) i perfektno mesa 100-150 kg hrane
Zato ako neko zna broj neka mi javi