Evo ja bih ti za upola cene prodao moju od 500kg sa mlinom i uređajem za ubrizgavanje ulja.
Samo da si pitao...
Samo da si pitao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
xsale je napisao(la):Firma se zove "Dujin",trazi Zorana na tel.+38115440415,od Pavlovica cuprije je daleko 12 km.Kvalitet izrade je odlican,a mislim da povoljnije tesko moze da se nadje.Jedino ne znam kako ces je preneti preko granice,ali postoji sigurno resenje,posto sam video da prenose ljudi U Bosnu.
xsale je napisao(la):Ja sam moju kosu mesaonu od 150 kg.napravio skoro sam.Imamo neku firmu koja usluzno sece i savija limove za mesaone,po zelji.Bilo je 40 eura kad sam ja pravio moju,a ni materijal nije kostao mnogo vise.Jedino sam castio jednog od majstora da mi izvari puza posto ja nisam bas mnogo vest,a ostalo smo ja i cale izvarili i sklopili za par sati.Mlin cekicar sam platio 150 evra,bez motora.
Firma "Dujin" mi je blizu,pa ako nekog bas interesuju cene mogu da pitam,samo napisite sta vas tacno interesuje.Oni ugradjuju i motore,ali iskljucivo nove,ili polovne koje kupac donese,samo da su odgovarajuce snage,tako da i za cenu motora mogu pitati.
Fontana je napisao(la):U bre pa to nogo skupo! : @zetor7245
Pogledaj te ovu mjesaonu ,molim strucnjake za komentar i savjet,imam ponudu da je kupim .
Firma je OCMUS-Sbuelz od 500Kg. i mjesa hranu za 5 min,mana nema mlin
Hvala!
zasto je mana sto nema mlin? Ako imas i svinje i goveda onda je bolje odvojeno mesaona-prekrupac.ja imam kosu 300kg pravljena u indjiji,a mlin 10konja pravljen u macvi i sa oba sam prezadovoljan
dulegagic je napisao(la):
neverovatno cene su još uvek iste.ja sam moju kosu mešaonu od 300.kg kupio u istoj firmi "dujin"gde rade muž i žena, a njihov sin ugradjuje motore i sklopke.mogu reći da sam prezadovoljan mešaona radi besprekorno svaki dan već šest godina. verovali ili ne čak ni kajiš nisam morao da menjam na remenici.s vremena na vreme samo podmažem samopodesive ležajeve na pužu i to je to.xsale je napisao(la):Izvinjavam se sto nisam ranije postavio cenovnik.
Evo cena:
mesaona 150kg kosa, kosta 250 eura, motor od 2,2 kw,sklopka i prekidac su jos 160 eura
mesaona 300kg kosa, kosta 300 eura ,motor od 2,2 kw,sklopka i prekidac 160 eura
mesaone 150 ili 300kg kose sa mlinom kostaju 550 eura ,plus motor za mesaonu 2,2 kw i sklopka,prekidac 160 eura,a motor za mlin 5,5 kw 215e ili 7,5 kw 230 eura,plus sklopka i prekidac koji kostaju 30 eura.
Vertikalna 300 kg bez mlina 300 eura,plus motor 1,1 kw 100 e i sklopka i prekidac 30 eura,a sa mlinom je 500 eura plus motori 1,1kw za mesaonu i po zelji za mlin od 5,5 ili 7,5.
Motori mogu da se ugrade polovni koje kupac donese,ovo su cene novih motora.
zavisi u kakvom je stanju ja imam od 600kg sa mlinom i pre 3 godine sam je platio 550e proizvođaš milenko jovišić skrađani ove godine sam ubacio čekićar i 5,5kw motor za 15min 600kgtopalovic je napisao(la):kupio sam mesaonu kosu od jednog mog drugara stala mu je oko 7-8 godina i platio sam je 400 eura.Po mojoj proceni moze da mesa oko 200-250kg ,nema mlin pa me interesu je dali sam je mnogo platio sutra cu je da je slikam pa cu okaciti slike.proizvodjac je iz bogatica
topalovic je napisao(la):kupio sam mesaonu kosu od jednog mog drugara stala mu je oko 7-8 godina i platio sam je 400 eura.Po mojoj proceni moze da mesa oko 200-250kg ,nema mlin pa me interesu je dali sam je mnogo platio sutra cu je da je slikam pa cu okaciti slike.proizvodjac je iz bogatica