Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda i moze ali bi da ispustam direkt iz mesaone u kese, preko sibera, sa mesalicom treba da ga istresem pa sa nekom lopaticom da punim, to mi ne pomaze bas previse. A i sto vise manipulacije, veca mogucnost da se zarazi sa bakterijama i budjima iz vazduhaZar ne mozes to da radis sa mesalicom za beton?
Ne radim sa zemljom, supstrat je od peleta i vode 40% 60%, pelet je od sojine i zitne slame za neke pecurke i od tvrdog drveta. prilicno je rastresit kad se pelet napije vode i skroz raspadne, a hocu i micelijum odma u mesaoni da mesam, tako da je potrebno i njega dobro da umesa. Vec sam video da dosta rade sa protivstrujnim mesaonama, samo po oglasima vidim neke velike od 300kg pa na vise a to mi je glomazno i skupo i za sada ne potrebnoU horizontalnoj bi ti se zemlja mozda lepila izmedju spirale i zida .
Takva mi neka i treba, a Poljostroj ih vise ne proizvodi, jedna mi je promakla u Novom Sadu pre par dana, pa reko da vidim da neko ovde nema na prodajuImaju one male protivstrujne mesaone sto se kace na odzacke krupare. 50tak kg im je kapacitet
Da, nisam se dobro izrazio.Ne radim sa zemljom, supstrat je od peleta i vode 40% 60%, pelet je od sojine i zitne slame za neke pecurke i od tvrdog drveta. prilicno je rastresit kad se pelet napije vode i skroz raspadne, a hocu i micelijum odma u mesaoni da mesam, tako da je potrebno i njega dobro da umesa. Vec sam video da dosta rade sa protivstrujnim mesaonama, samo po oglasima vidim neke velike od 300kg pa na vise a to mi je glomazno i skupo i za sada ne potrebno
Krunjacem ili krupacem?Postovanje,
Imate li predlog za prodavca,region Macve.Bogatic i okolina.
Trebala bi mi vertikalna mesaona,sa krunjacem.Sve na jednoj vertikali.
Manja ,oko 200 kg max.
Krupacem.Prekrupacem.Mlinom.Krunjacem ili krupacem?
Imas i novog mladog prizvodjaca sa dobrim kvalitetomKrupacem.Prekrupacem.Mlinom.
Lapsus...
Gledao sam svasta po netu,pa me zbunila terminologija.
Uglavnom sam naleteo na Prokica i Rajka i na netu u mojoj blizini.
Videcu sa njima,dal prave tako male od 200 kg.