Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta drzis od stoke?Pazario. Dubroja Temerin. Kapacitet 500 kg 1300E
Mesaona je konstruisana za 2.000kg i kao takva kupljena.Марко, из описа који сте поставили све подсећа на претовар. Због превише масе долази до увијања, питање квалитет и дебљина лима и профила.
Da je mešaona napravljena kako treba, nema šta da joj smeta pretovar.Марко, из описа који сте поставили све подсећа на претовар. Због превише масе долази до увијања, питање квалитет и дебљина лима и профила.
Imam problem sa Prokicevom mesaonom. Naime, mlin radi i melje sito je 5mm i napuni nekih 150 kg u mesaonu i onda mi se izmedju spirale i mlina nakupi nece spirala da odvuce, nece da padne dole uopste nego tako stoji samo.. Remenje zategnuto ne proklizava, lezajevi dobri na spirali sve stoji ali da propada i da vuce nikako... Kukuruz je inace isti koji sam celu zimu koristio, nije vlazan bio, a ne bi trebao ni sada biti.