Massey Ferguson 6160
Kako te sluzi taj traktor, gledao sam jedan takav da kupim, 1998. godiste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Massey Ferguson 6160
А ша ти обртаји праве него притисак који се удувава у мотор, ради повећања снаге....зато је на спротским аутомобилима притисак турба изражен у барима на барометру који се налази често поред соталих инструмената. Што је притисак турба већи то је и већа снага коју турбо предаје мотору....Није шија него је врат....
Samo jos jedno pitanje znaci skinem ovaj kabl i startujem motor ali posle kada traktor radi kabl vratim na punjac dok traktor radi ili ga vratim kad ga sledeci put startujem?Ljudi jel i vi obavezno praktikujete ovo pre startovanja motora tj kako je ovde receno?
![]()
![]()
Samo jos jedno pitanje znaci skinem ovaj kabl i startujem motor ali posle kada traktor radi kabl vratim na punjac dok traktor radi ili ga vratim kad ga sledeci put startujem?![]()
Da li je imao neko iskustva sa massejom 595? Imam u ponudi sa multi power menjacem, pa nzm nista o njima. Da li mi mozete nesto reci o njima, potrosnja, mane ako ih ima?
Kad je power uključen, kad ide brže ili sporije?