Sto se tice struje moze i preko releja dosta toga da se premosti i rade ljudi to vise nego odlicno instalacija je isto popavljiva.A menjac sreca pa delova ima bukvalno svaki deo da se kupi cini mi se da ugradjuje neke druge traktore dali landinija a znam da i neki CLASOVI traktori su radjeni na tom menjacu i diferencijalu jel se delovi rade u istoj fabrici barem mf6180 sam ja nasao delove koji idu i za landinija i za Clasa. Al su uzasno skupi recimo samo nosac sinhrona i sinhron reverzera su oko 250e svaki a ogrlica oko 500e a to hoce da izbacuje kod isteranih traktora pa onda kada si skinu dynasift moze da se desi da nesto nevalja pa redom . Ja sam iz zajebancije rastavio traktor da vidim sto iskace reverzer pa daj i menjac da pretresem pa kvacilo pa na kraju zavrsio sa cifrom od 9500e sve rastavlja i na ruke prednji trap izvod prednje vuce ,kocnice.ramena i osovina hdraulike senzore neke cuda sta sam ja sve radio na traktoru od decembra do aprila sam ja njega petljao i kad sam sve sklopio procureo hladnjak i odem uzmem nov hladnjak i novo sediste.Nije MF serije 30 za svakoga . Eto mnogi se žale , a kod mene u selu ima 30ak a na opštini možda i sto , i dalje ljudi kupuju i kao prvi i kao drugi traktor , niko se ne žali . EHR nisam čuo nikom da je crko . Kompjuter kod par ljudi izgubio neke funkcije , već pojedini znaju da remontuju pa nije svemirski brod , a može i da se premosti pa da fale neke funkcije . Ventil crkne , jaka stvar , može da se očisti , može i novi da se napravi a namotaj tek nije problem. Mjenjač ako se remontuje na vrijeme ide dalje , ako baš zvekne , jbg možda izbije iljadarku iz džepa pa ide dalje.
sreca pa sem mejaca i dinasifta koje je radio Bendiks iz siriga sve ostalo sam ja odradio .Jer nisam bas hteo da petljam dynasif sam a i zbog delova pa sam mu odneo u delovima menjac on mi je uzeo samo 4500e za delove. Tako da kada iko uzima takave traktore dobro neka obrati paznju i bez probe u njivi ne uzimaj