MOMOSARIC
Član
Mislim da je na "isključenom " tj bez napona na ventilu u normalnoj brzini a sa uključenim ventilom prepolovljena brzina i dobitak na snagi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je na "isključenom " tj bez napona na ventilu u normalnoj brzini a sa uključenim ventilom prepolovljena brzina i dobitak na snagi ?
Jel moralo da se radi?
JOK. Multipower radi na principu ubrzanja brzine u kojoj se nalazis. Ako mu je puno u 2. direktnoj... 1. direktna je sporija i snaznija al "mogo bi jos" onda ides 1. s ukljucenim multipowerom. kad mu je s multipowerom puno iskljucis ga i dobijes 1. direktnu.
Taj problem je imao i drugar na svojim 8160 traktorima.On je remont radio u Sr.Mitrovici.Jedna pumpa je koštala 35.000 rsd a druga 45.000 rsd.
Mislim daj e Momo u pravu,kada sam jesenas radio lamelu na 3080 prilikom rastavljana traktora iskovčo sam žice za kontrolu polovljenja brzina nije reagovo na prekidač.Kad sam spojijo žice traktor je usporavo kada se stisne dugme
zbog toga sam i mislio ako ima neko slike od maseya pa da uporedimo nijanse i sta je komplikovano a sta jednostavno
Slike iz ovog posta su izgubljene zbog ukidanja sajta dodaj rs.Mislim da su pokazivale dobar deo menjača pa ih stavljam ponovo.Neplanski ,danas sam se bavio i mehaničarskim poslom.Jes da sam pomagao i slikao ....
Komšiji je na MF 6180 počeo da izbacuje iz prve brzine .Kada su otvorili deklu sa strane primetili su da se odsukala matica na donjem snopu.