Massey Ferguson 6160
Kako te sluzi taj traktor, gledao sam jedan takav da kupim, 1998. godiste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Massey Ferguson 6160
А ша ти обртаји праве него притисак који се удувава у мотор, ради повећања снаге....зато је на спротским аутомобилима притисак турба изражен у барима на барометру који се налази често поред соталих инструмената. Што је притисак турба већи то је и већа снага коју турбо предаје мотору....Није шија него је врат....
Samo jos jedno pitanje znaci skinem ovaj kabl i startujem motor ali posle kada traktor radi kabl vratim na punjac dok traktor radi ili ga vratim kad ga sledeci put startujem?Ljudi jel i vi obavezno praktikujete ovo pre startovanja motora tj kako je ovde receno?
Samo jos jedno pitanje znaci skinem ovaj kabl i startujem motor ali posle kada traktor radi kabl vratim na punjac dok traktor radi ili ga vratim kad ga sledeci put startujem?
Da li je imao neko iskustva sa massejom 595? Imam u ponudi sa multi power menjacem, pa nzm nista o njima. Da li mi mozete nesto reci o njima, potrosnja, mane ako ih ima?
Kad je power uključen, kad ide brže ili sporije?