Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
15 HA . Brzina je od 5 do 12 zavisi od situacije i dubine.Kada je spustim da onaj okvir pritisne na one drvene gredice e onda je strašni sud .V IDI SE KAKO ispod prednjih točkova izleće zemlja (šlajfa) Tako može vući oko 4-5 km na sat.i to sam retko radio jedino kad je trebalo negde poderati i poravnati brda. A kad samo malo podignem da okvir dignem sa gredica 10 cm traktor poleti ko da dobije još 100hp. odma ide brzina ili dve više + pover itd.Dragane@ Kanalići su zaista duboki još su veći u živo ali sam drugi put išao brže i pliće pa je bolje. Reče mi otac da sam možda mogao vezati lanac sa kraja na kraj pa bi on zatrpao kanaliće.Kojom brzinom teraš i na koliko obrtaja,kolika je drljača?Koliko je 150 dunuma u hektarima?
pozz svima zanima me dali mi moze neko reci kolko konja ima mf 3655 i kako se pokazao verovatno ste diskutovali o tom traktoru ali ko ce procitati 74 stranica
Dobre mu kocnice. Jel to u njega koce i prednji tockovi?