Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moje iskustvo je da lepse cisti sneg kada je guma pozadi.Zasto si mu stavio ovu gumu pozadi daske , ja mislim da ona treba da se stavi sa prednje strane daske?
3080 ima 100ks,6cilindra Perkins motor.Moze li neko nesto da mi kaze o Masseyu 3080 ? Prednosti i mane... Juce smo gledali jednog i ozbiljno se zainteresovali pa bih da cujem sta imate da kazete.... Traktor je 91 godiste, u extra stanju, 115 ks, cini mi se da na njemu pise autoshift ili tako nesto...
Pod elektronikom smatram u kakvom su stanju žice,dali đekovi oksidirali pa je slabiji kontakt i odma neke opcije u traktoru ne rade,dali je netko prespajao žice i miljon stvari..I moje mišljenje , sve te serije 3 MFa kasnih 80ih i ranih 90ih imaju osjetljive mjenjače to da , ali elektronika i hidraulika to se nikako nebih složio . Koga je elektronika zeznula , a da to nije bio neki banalan i lako (jeftino) rješiv problem.
Složio bi se i da je mali potrošač i kabina je jedna od najuobnijih i najtiših iz tih godina , stvarno se čovjek malo umori nakon rada , al da je okretan i neznam baš , sa JDom se tu nemože porediti .
Nije iz Odznog sela, ovaj je kod Ace u Klenku...Pocerac,ako misliš na onog iz Odžinog sela dobro razmisli
Jel se taj Aca preziva Crnojacki ?Nije iz Odznog sela, ovaj je kod Ace u Klenku...