RatkoPa
Član
sta se steluje na ovim ventilima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja prikilica ima dva creva za kipovanje ?@Bubu ako sam te dobro razumeo kad zatvorim taj ventilcic mogu da kipujem prikolicu na jedno crevo
nijedna to je samo primer.skroz levi prikljuci i mala rucica u kabini bi trebalo da je stalni protok tj.sluzi za prikljucke koji imaju svoje rucice za hidrauliku(komande).nisam znao da moze da sluzi za kipovanjeKoja prikilica ima dva creva za kipovanje ?
Kod mene ,kipovanje radim na priključak koji je levo gore sa malom ručicom u kabini Prikolica ima jedno crevo.
Par razvodnika gde je kako kažeš potenciometar nisam ni koristio.Drugi par koji ima slavinicu koristim za plug obrtač ili tanjiraču koji imaju po 2 creva.Kad kipujem koristim samo jedno crevo u isti razvodnik ali samo gornji (nisam probao donji) i funkcioniše kao što funkcioniše na MTZ traktore.Zato mislim da ta slavinica nema funkciju koju si naveo,ili ja ne razumem termin dvosmerni ili jednosmerni.Ta nazovi 'slavinica' je da biras da li ces razvodnik koristiti kao dvosmerni ili kao jednosmerni a onaj potenciometar je za stelovanje protoka ulja samo na toj sekciji na kojoj je namontiran.