U mf je preporuka 10-30.Ovo ulje možeš sipati i u hidrauliku i motor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mf je preporuka 10-30.Ovo ulje možeš sipati i u hidrauliku i motor.
U motor da,u hidraulik 10w30,ja menjao juce,sve odradjeni,doduse Texaco je u pitanjuPrethodni vlasnici traktora su mi rekli da ovu ulje sipam u hudrauliku, upitanju je Massey 3095.
Da li da to sipam ili 10 30?
https://postimg.cc/Vr3gc2vZ][/url]
Ima jedan kod mene u selu.Šta ti treba?Ima li neko mf 3635 ?
Mozda je prljav, videcemo sutra.
Točno tako je bilo i kod mene na Claas-u, on dijeli stražnji kraj sa MF-om. Serviser je spojio senzor visine na voltmetar, nešto prčkao oko njega, i sve je proradilo kako treba.Imam "problem" koji nikako ne mogu da rešim, niti mogu da nađem logično objašnjenje. U pitanju je visina dizanja hidraulike, na EHR-u je podešena maksimalna visina poluga, ali ne diže hidrauliku skroz koliko može, pogotovo mi je nezgodno sada u spremanju. Kada dižem hidrauliku preko blatobrana, podigne mašinu 10-20 cm više nego preko kontrolne table za hidrauliku.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Meni se nekako čini da nema razlike kad upalim ublazivač ili drljača nije toliko teska da reaguje!?Na MF3120 mora da se uključi ublaživač udara na hidraulici da bi radio .Kada dignem RD+sejalicu i uključim ublaživač ,skoro da pipne zemlju koliko duboko propadne.