Massey Ferguson

Ovo je od MTZ ,nisam nikada skidao taj davač na MF .Hteo sam da pokažem kako priblično izgleda .

mf3383546m1.png

Da dodam .Cena mu je po podacima koje sam video od 25-30 e a ide u ove traktore.

Meni se pojavi problem kao da se zbuni reverzer napred-nazad pogotovu kad pakujem Rolo Bale ili tovarim djubre pa non-stop...

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Rikverc prekidac od z101,juga i nekih punta , nov , sve isto , samo je kraci lupam 3 , 4mm od MFovog . Kolega mi nekako atletovanjem nabacio na tom pokretnom vrhu kao cauru , nisam gledao kad je radio , uglavnom produzio mu pokretni dio i to je to . Na tu , sto lici kuglicu na vrhu , treba nekako produzetak napraviti , jer je taj od auta prekidac kraci . Navoji odgovaraju

0eb48e2b04e7550cdbead9c6840fc07a9b1866bd.jpg

Ovo je od juga

Ako se ima dostupno novi original i ako nije skup , neisplati se prepravljati , ali kad je zurba a nema ...

Poslednja izmena:
А да пробате у ауто продавници наћи неки исте дужине од неког другог аута?

Od mnogih automobila je isti navoj ali je verovatno kao i ovaj od stojadina ,kraći .
Ne znam šta ima u "matici" i koliko treba da se produži "kuglica"Ako nije mnogo možda bi moglo da se na strug obradi matica i da se produži navoj.
Evo ovaj paše na mnoge.

Ja nisam uspio a radim u autoprodavnici. Najblize sam nasao ovaj Fiatov , doduse nisam dugo ni pokusavao ali eto
Мени су на пример за ладу ниву нашли давач притиска уља од опела кадет јер од заставе и ладе нису имали, а од опела је био исти навој и притисак.

Drugari od danas sam vlasnik maseja 3655,treba mi vasa pomoc oko nekih sitnica.Tipa gde mu uzeti filtere,ulje,koje ulje gde?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh