DraleTD
Član
Вероватно је због тог зуба и био растављен трактор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ventil je na hidro-ploči a ovo je davač .Uglavnom žice tu prave problem .Pa nije bas isto kao na seriji 3600 . Kod mene na 3645 je drugacije pa nemogu savjetovati .Ovo sto si oznacio crveno je davac koji samo daje informaciju lampici i procesoru dali je u zecu ili kornjaci . Ventil je onda donji od tih 5 vertikalno poredjanih .
Nije to davac za lampicu to je taster za el.ventil koji prebaci brze spore..Pa nije bas isto kao na seriji 3600 . Kod mene na 3645 je drugacije pa nemogu savjetovati .Ovo sto si oznacio crveno je davac koji samo daje informaciju lampici i procesoru dali je u zecu ili kornjaci . Ventil je onda donji od tih 5 vertikalno poredjanih .
To sam morao jedne godine da uradim ,pošto nikako nisam mogao da ga prebacim iz sporih .Pukla je stopica pošto je suncokret ili neki korov zakačio žice .Žica nije mogla da stoji na svoje mesto i nisam mogao iz kabine da menjam sa ručicom a kada sam pipnuo žice došlo je do prebacivanja.Kući sam sredio kontakte.Kada spojis te dvije zice treba da prebaci brze spore ako nesta drugo nije u kvaru...