Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čekajte kolega, zar onda ni u tv-u ne žive mali ljudi?Sarkazam kolega sarkazam.Jesi mislio da u radiju žive mali ljudi?
Svako ima pravo da vjeruje u nesto , evo ja ne vjerujem da je neko napravio 35000 sati i to bez kvara sa traktorom. Takodje ne zamjeram trgovcima koji prodaju polovno, a prodaju i razne price da ce vecno da radi, uostalom od toga zive, nekad se to zvalo EPP.Sarkazam kolega sarkazam.Jesi mislio da u radiju žive mali ljudi?
kontaktirao sam danas gospodina Firenca,sve mi covek objasnio lepo... ujutru cu otici do ade,180 km imam do tamo. bolje i to nego 4000 eura mi trazili u austriji za dva zupcanika dva sinhrona i ogrlicuTermometal Ada je nama pre 2 god. Uradio dosta delova menjaca zubcanika ravnih i kosih zuba i osovina,traktor je napravio preko 1000 motocasova tako da mozemo biti zadovoljni ugradjenim delovima ,inace usteda je bila u odnosu na, uslovno receno originalne delove, oko 3000 evra.I da napomenem da je vecina pozicija bila vec radjena tj. bili su nacrti u komp. tj. nismo bili prvi kojima je to pravljeno.