Mačvanin 82
Član
Pocece to i ostali na zahtev sve vise kupaca da prave ponovo traktore bez da kazem nepotrebne elektronike i ostalih kosmickih uredjaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li to vazi i kad se prebacuje iz C u D ? Ja samo te dve grupe imam.
Tako je bilo i kaod nas na seriji 81-ali smi smo u cugu sve radili...obe pumpe,vodove pod pritiskom sve predihtali,plocu sredili...probaj prvo senzor pregledaj,ocisti-a bilo bi dobro da premeris pritiske male i velike pumpe.Imam problem na traktoru ili šta je već kad je hladan nekih dobrih pola sata možda malo i više kad obrtaji pređu 1600-1700 obr upali se lampica na kojoj je kao neki zupčanik i u njoj gore prazna kapljica a dole prazna ( ili obrnuto zaboravio sam) i trougao, a u radu sve radi isto kao i pre a kad se malo zagreje posle ceo dan ne pali ni jednom šta može biti. Neki filter ili ulje bi trebalo da se zameni? Filteri su menjani pre 380rč.
Svakako proveri i filtere,postoji mogucnoct da ti traktor ima opiljke,a posto su filteri voma fini,ne treba mu puno da izgubi funkciju...tada se otvara baj pas vod koji radi bez prolaska ulja kroz filter,a to pumpe narocito ne vole.Pa i ja sumnjam na filter da se zaprljao jer sam zimus kipovao neke prikolice koji su predhodno koristili sa svakakvim traktorima pa da je uvuko neku prljavštinu. Jer filter sam menjao pre 380rč a bivši vlasnik traktora kad smo ga kupili od njega pričao da filtere treba menjati na 500rč a na 1000rč ide filteri i kompletno ulje.