Aca97
Član
Vance i Miroslav, sad mi je kolega poslao brojeveEkipa Iz Pkb zna tu seriju u crno ispod nokta...sa njima smo pre dve godine izremontovali naseg od tegova do poluga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vance i Miroslav, sad mi je kolega poslao brojeveEkipa Iz Pkb zna tu seriju u crno ispod nokta...sa njima smo pre dve godine izremontovali naseg od tegova do poluga...
Vance i Miroslav, sad mi je kolega poslao brojeve
Dvojica poznanika su radili full remont na 8160 traktorima.Jednog je izašlo 16.500 eura a drugog 12.500 eura kod Dereka.
Treba računati dali vredi ili ne. Ali npr. ako uzmeš neki 3080 3090 ili neki takav može se naći za malo preko 10.000e i da uložiš 13.000-14.000e to je neki max i imaš bukvalno nov traktor opet izađe jeftinije od novog rusa od 105ks koji je sad najeftiniji na tržištu.A ima da sahrani 3 rusa a pri tom da ga voziš sa uživancijom. A kod rusa kad sastaviš par dana po 14-15 rč na dan nije ti sve jedno.
Jos ne znamo ni sta je, mozda nije menjac u pitanju.Zar ti stvarno vjerujes da bi se na takvom traktoru mjenjac pojeo za tako malo sati!?
Imao je 3100 kad smo ga uvezli, 92 godiste je. 2008 smo ga kupili.Koliko sati je imao kada si ga kupio i koliko je bio star?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока