Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ti stvarno vjerujes da bi se na takvom traktoru mjenjac pojeo za tako malo sati!?
Tako je ovaj nema veze sa Masseyom to je Valtra A.Ta serija nema veze sa masejem . Dovoljno je obići okolo i ući u kabinu da se vidi kolko je to siromašno , jednostavno nema ništa što bi se očekivalo od traktora tog godišta. Izgleda da je tako kod svih "malih" traktora renomiranih proizvodjača (ispod 200ks) u zadnje vrijeme . jednostavno popunjavaju rupe u svom asortimanu tao što uzimaju jeftine proizvodjače i ofarbaju u svoju boju . Na kraju će ostati jedino Kubota kao firma koja prati trendove i kvalitet ali kod malih traktora.
Je l' se meni čini ili je ovo dosta povoljno? https://www.polovniautomobili.com/traktori/9468586/massey-ferguson-4445
Kako su se ovakvi modeli ili slični ovima pokazali? Imaju li neku manu da im nesto cesto riknjava i sl.? Za transport i povrsinske radove mi deluje kao dobra opcija. Ili grešim?
Da li to vazi i kad se prebacuje iz C u D ? Ja samo te dve grupe imam.Moze i te kako... Trebao sam kupiti prije 2 tjedna mf 3080 s kvarom na mjenjacu. Problem je taj sto nitko ziv ne cita upute koje se trebaju dobiti uz traktor pa su ovaj mjenjac saltali iz A u B grupu u hodu sto MASNIM DEBELIM slovima pise u knjizi da se ne radi. Takodjer ta rucka mora biti ili u A ili B grupi kad se traktor gasi, niposto u leru i ler na toj rucki se ne smije "klimati" da se provjeri je li traktor u leru ili nije.
Mjenjaci na modernim traktorima se i te kako trose jos pogotovo sto su ovdje ljudi navikli na IMT pa "ko je vidio mjenjati ulje u mjenjacu, bacanje para" ili kad ga i zamjene sipaju nesto sasvim bez veze i onda se taj precizno konstruirani mjenjac sruni pa krece prica kako su traktori losi.
Sto englezi cesto znaju reci: "Najcesca greska se nalazi izmedju sjedala i volana"
Massey Ferguson serija Global sa minimalnom elektronikomPa cekajte. Zar nije bolje da ima manje elektronike? Po meni jeftinije i jednostavnije odrzavanje.