Attila
Član
Naručiš kod ovih u Sućesci imaju skoro uvek na stanju i samo ima kažeš za koji traktor treba i oni znaju. Već sam gore pisao da sam kod njih uzeo donaldson filtere i imali svaku na stanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada skines poklopac pumpe odnazad tamo se ubaci izmedju poklopca i onog dela koji nosi zupcanike.... Takoreci nosac zupcanika... Fakticki smanjis aksijalni luft zupcanika. Kaput?
Sta bese ova lampa znaci,nivo ulja u menjacu ili pritisak na pumpi u menjacu
Ako se ne varam neispravnost filtera hidraulike!
ta se meni upalila kada sam izgubio pritisak u sistemu razlog bio zaprljan filter hidraulike
ta se meni upalila kada sam izgubio pritisak u sistemu razlog bio zaprljan filter hidraulike
Upravo tako...ne mora biti,ali ako je mala pumpa losa,zamenice se filter-radice neko kratko vreme bez paljenja iste,a onda ce opet poceti...
Verovatno su ti lamele bile krive,a krive se ako na glavnoj osovini imas riseve na hronerima kuda klize...proveri to,inace ces opet imati problem.Radio sam,dynu,prvo gumice u njoj,međutim posle toga mi je spalio dve lamele i distantni prsten između njih,i ulje mi je prljavo a traktor sam uvezao skoro,filtere nisam menjao,prvo cu ulje i filtere. Zahvaljujem se svima na odgovoru