Bubu
Član
Neki traktori imaju opciju da pale prednju vucu pri kocenju da bi kocenje bilo efikasnije. Mozda to i vasi Massey-i imaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
što ne probate na klizavoj zemlji, neki pri kočenju uklučuju blokadu,kiraj je napisao(la):To sigurno imaju i tako i funkcioniše.
Ja sam imao isti problem . Ispostavilo se da je sajla za izbor rada kardanskog vratila(540/1000) zakovala i da nije lepo uzubljeno i tada lupa. Otkacio sam sajlu ukljucio rucno sve je prestalo i od tad radi bez problema . Sajlu jos nisam zakacio , naravno. Ne rasturaj dok to ne probas.Igorr je napisao(la):imam jos jedno pitanje,,jedan moj kolega ima mf 3065,,traktor radi normalno,,samo kad upalimo kardan u njemu nesto lupa,,al kardan radi normalno nemoze se zaustavit polugom,,ili rukom,,zakacimo ga za berac,,nista se ne osjeca da ga tusi,,ili zaustavlja,,,,traktor se krece normalno,,samo se cuje da nesto kucka u u diferencijalu,,kada se kardan iskljuci,,nista se ne cuje,,jel mozda zna neko o cemu se radi,,kakav je kvar u pitanju ?