Massey Ferguson

Kako su se pokazali dynasift menjaci 32x32 ?Citam po nekim forumima ih hvale ,a neki kude...
Na mome traktoru je taj menjac 32x32 dinasyft nisam nesto puno radio a traktorom da bi ti rekao nesto vise meni se lepo pokazao za sada mada sam ja remontovao dynasift cim sam uzeo traktor za 250 rs koliko je za sada radio je ok

Na slikama sam vidio da naprijed nosi vitlo kad zavrsi poso a nazad kaci prikolicu. Tako da je to vec komplikacija.

- - - - - - - - - -

IhIEm6h.jpg

Šta je original ?
Koliko sam video ima ih iz Meksika,Saudijske Arabije ,Italije

To neznači ništa koja je zemlja porijekla , a i ako se kopira mogu da pišu šta oće . Vjerovatno je original što nebi bilo , nisu to neki artikli koji masovno idu .

E Massey prohodao pre neki dan...napokon...remont je zavrsen,po prvim utiscima uspesno,cekamo pocetaka radova...a sto se filtera tice,i oni su menjani-Made in Italy.

To ti je kao neki bord kompjuter. Zove se valjda datatronic. Dobra stvarcica. Na njemu se prikazuje (pod uslovom da sve radi) stvarna brzinu kretanja, obrtaji motora, proklizavanje, potrosnja goriva, temperatura, meri duzinu..... servisni interval, ma svasta nesto.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Pa sve moze samo koliko kosta?!

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Negdje sam procitao da taj datatronic kad se narucuje u fabrici kao dodatna oprema kosta oko 5000e, opet kazem da sam procitao, nisam siguran. Davno sam na oglasim vidio da se prodaje polovan, mislim da je cijena bila oko 800e..

Nazad
Vrh