Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora on imati na setings stavku za jezike.Isto kao i mobilni telefoni.Nek na googl prevodiocu nađe setings na kineskom i prebaci.Ja sam jedan mob. slučajno prebacio na arapski i tako sam riješio.Pokazuje, al na kineskom.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Kraj spone košta toliko.A šta je to 150e?
Iz koje je brzine je bolje za menjač 1 brza i A-B ili 4 spora i C-D svi su od 8-10km/h.
I još da dodam cena je oko 150e i iz radoznalosti nazovem kolko košta za john deer-a jer svi hvale da je jeftini delovi i za ne poverovati bagatela 200e.
U svakom slucaju spore...on Ziko ima drugaciji menjac+manje gume verovatno,odatle razlika.Koji ono bese traktor imas? 4 C-D zar to nije brze od 8-10km/h? Meni je ta brzina 3-om. Po meni bolje sporohodnom.
Koji ono bese traktor imas? 4 C-D zar to nije brze od 8-10km/h? Meni je ta brzina 3-om. Po meni bolje sporohodnom.
Ma daj , kod nas je to mnogo jeftinije . Baš moram da mijenjam obe . Jesi to gledao u MFu original? Šta ima veze , krajnica ko krajnica može i Talijanska pa i Turska šta fali . Nego od čega si stavio kraj , i jel odgovarao konus kugle potpuno ?
Tako je,kraj spone je ta cena...komad creva-guma izmedju dva rezervoara sto ih spaja 85 eura + pdv,4 gumice za kvacilo opet par hiljada rsd,hidraulicni akumulator 22 000 itd itd...
- - - - - - - - - -
U svakom slucaju spore...on Ziko ima drugaciji menjac+manje gume verovatno,odatle razlika.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Menjač je 32+32 a gume su 600/65 R38 zadnje a prednje su 480/65 R28.
Juce u palanci traktor mf 95 ks od prilike 85-94 god bez elektronike 16000€