MarkoSreta
Član
A priznaj da je kao casa? Ako mislimo na 390t kod Ivana iz male plane..covek ima vrh masine iz svajcerske ,a dobar traktor i tamo kosta.
Послато са Tab2A7-10F
Послато са Tab2A7-10F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno je..I taj covek i taj traktor.Sad kad si mi reko setio sam se da sam od njega kupio pneum.sejalicu i cetvorobrazni plug.Traktor je lep ali mi se cini da mu motor ne radi kako treba...nekako kao da secka na sitno dok radi... Ali na oko kao bobonica xDA priznaj da je kao casa? Ako mislimo na 390t kod Ivana iz male plane..covek ima vrh masine iz svajcerske ,a dobar traktor i tamo kosta.
Послато са Tab2A7-10F
Nije valjda da ces na MF dijelove od fapa?KOji je MF u tebe i od kog FAPa si uzeo ?
Iz koje je brzine je bolje za menjač 1 brza i A-B ili 4 spora i C-D svi su od 8-10km/h interesuje me za spremanje a i za ostalo?
Atila sta god da radis uvek ti je bolje da ides manjom brzinom na D nego vecom na A B ili C , zato sto kada radis na D zaobilazis Dinasift - ides direktnom brzinom i cuvas Dinasift za zlu netrebalo kada drugcije nemoze. Nadam se da sam dobro objasnio.
Juče sam zamenuo sajlu od gasa,počela je da se kida.Zar niko nema muku sa masejem pa da se jada
Do kog nivoa se dosipa ulje u bocnim redukcijonim jedinicam? A prazni se kada je ovaj sraf na dole? Ili? Proverio sam ulje u njima i zrelo je za promenu....
Evo ako je od pomoci