Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto je bio? Gde si uzeo?Posto sam stari pred filter zraka zgazio, danas kupljen novi..[/URL][/IMG]
To si video onaj u oglasima za 2400eJel moze neko da mi nešto kaže MF 130?Kako se pokazao,gde delove naći itd?
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Jeste njega sam video.Sta misliš ti o tome?Pošto je bio? Gde si uzeo?
- - - - - - - - - -
To si video onaj u oglasima za 2400e
I ja sam to razmatrao za brata i na kraju smo odustali od gledanja
za ovo ces bit razapet na forumu.seriju 3 nemoj niposto da uzimas,to sam cuo od dosta ljudi!bolje uzmi fenda 307,308!
ja nikada nebi uzeo maseya i hurlimana!
Uzmi u zakup jos pedesetak hektara i problem resen.Kako god bilo MF je traktorcina.Retko ce se naci traktor od dvdestak godina da mu nesto nefal pa niko ga nije kupio da mu stoji.Problem je sto te traktore iz uvoza preprodavci nasmikaju i spakuju da sve bude ispravno neko vreme a posle kuku nama.
Ja sam kupio 6180 sa 10000rs to je bio traktor na kome je samo motor bio generalno sredjen i dobre gume , sve ostalo katastrofa,E a posto sam ga uzeo povoljno ulozio sam u njega 9000e delova .sve je pretreseno od trapa, menjaca,kocnica, hidraulike sreca pa nisam placao majstore posto sam sve sam odradjivao polako sem dynasifta i kosta me za sada 19000e.
Taj mi je traktor jesenas odradio posao bez greske .Problem mi je to sto sam uvideo da je prevelik za moje potrebe jer sam uzorao za 5 dana 70 kj { 8h na dan }i spremio za psenicu 40kj za dva dana sa meni sta nekim prijateljima.I on je radio nedelju dana .Privatno nema posla .na prolece ima da spremi sve za jedan dan i da izvuce min djupre i opet u garazu.
Tako da ko kupuje tako nesto od 125 ks treba da zna stace mu i da ga uposli .jel takvi traktori mogu puno toga da urade .Verovatno cu ga prodati zbog toga ili menjati za neki manji