milos.jovic.140
Član
Da li ova lampica treba da treperi ili da bude stalno ukljucena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada se upali traktor upali se i lampica i sija dokle god se nedira dugme za dizanje i spustanje hid. poluga. Ako je sve okej sa hidraulikom lampica je ugasena. Ako lampica treperi kada koristite hidrauliku onda signalizira neki kvar. Ponekad u transportu mi sija stalno, ako zaboravim da je iskljucim.
Zavisi kako "azbuka" kaze-leva strana ili desna...tri brzo,pauza-pa jedan treptaj ili tri brzo,pauza-dva brzo su senzori poluga ako se dobro secam.to treba da je senzor na polgama ili je crko ili se otkinulu zice
Imam JD 3140 . uzeo bi ja i njega ali tesko ih je pronaci da je u dobrom stanju te starije serije. Ovo sam postavio fotke onako sa neta . Neznam kako su se pokazali Case IH 4240 . Ili mozda Deutz Fahr agroprima 4.51. [h=1][/h]Ovam prvom, dobro da i gume nisu ofarbali. Treci sa slike mislim da ti je veliki za te poslove.
A sta trenutno imas?
Uzmi lepo još jednog zelenka.
Imam JD 3140 . uzeo bi ja i njega ali tesko ih je pronaci da je u dobrom stanju te starije serije. Ovo sam postavio fotke onako sa neta . Neznam kako su se pokazali Case IH 4240 . Ili mozda Deutz Fahr agroprima 4.51.Ovam prvom, dobro da i gume nisu ofarbali. Treci sa slike mislim da ti je veliki za te poslove.
A sta trenutno imas?
Jeste DF agroprima 4.51 je negde oko 14 000Ja bolje da ne pisem na ovo pitanje.
Pa normalno da agroprima 4.51. ali mislim da je neces naci ispod 13-14 hiljade.
Zbog manje potrosnje i ciste mahanike, bez elektronike.
A mogao bi da pogledas Fendt a, 308, 309. Cak i 310.
Bio je jedan 3140 u Tomasevcu kod Zrenjenina. Nije bio los. Cena je bila 10 000e, 1983. godiste.
Videt cu obici cu pa cu videti sta se sve nudi. hvalaTreći je šestak , a 1. i 2. 4 klipa . Prvi je turbo a drugi ne . Za tvoje poslove čini se da bi prvi najbolje pasao jer ima uže točkove , al opet zavisi od stanja i cijene. Neki bježe od MF , a neki drugi opet koji se navinknu na MF uzimaju ih ponovo i ponovo. KOd mene u selu ima bar 20 Maseja ako ne i više , većina od tih ljudi ih ima po 2 u dvorištu i većina već više godina malo kod od njih radi manje od 50 ha , ako ti to nešto znači.