MarkoSreta
Član
Traktor je iz Francuske..zvao sam Sinisu i rekao mi je da je verovatno problem u pulsatoru brzine kretanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav, pazario sam MF265 80god , motor je extra nema dima ni kada je hladan.. kocinice i previse dobre moram naci nacin da ih malo 'otpustim'.. Ali hidraulika me zbunjuje, naime kada povucem samo kuglicu (rucicu) ka gore jedva mrdne plug, al ne podigne, a ako povucem i kockice onda dize ali trza uzasno.. U cemu bi bio problem (traktor bio na radnoj tem, vozen 20km), i da ima ventil za kipanje poseban pod sjedistem, ono kao rucica i kada kipam moram prebaciti tu rucicu i onda ne dize poluge ali takodjer nece da kipa dok ne budu povucene i kockice ka gore... Jel ima neko predstavu sta bi moglo biti, posto imam Torpeda i njegovu hidrauliku znam napamet i nemam problema, ali ovo mi je novo...
Prijatelju vidi nivo ulja akoje dobar onda pogledaj filter hidraulika
Ako bi hteo neko od vlasnika maseya serije 3 da slika prednju masku sa metrom pruženim preko nje...bio bi zahvalan
Maske su slične,nije mi bitno
Bitan mi je razmak i korak rebara kao i visina dela gde su farovi