565
Član
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
spasoje evo slike ako moze nesto da bude od pomoci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo nisam ja to izmislio,drugo ako nesto komentarises prvo lepo prati i citaj,nemoj da lupetas bezvezeJa mislim da si ti otkrio rupu na saksiji time što si prespojio dve cevi i izbacio hladnjak ulja. Ljudi nemojte se igrati sa time, zar mislite da je neko bio lud i stavio taj hladnjak. Spasoje uzmi hladnjak ulja od fapa 1620 on ti je gabarita kao tvoj filter ulja na hidraulici ali verujem da ćeš mu naći mesta jer je on polovan 50eura
prvo nisam ja to izmislio,drugo ako nesto komentarises prvo lepo prati i citaj,nemoj da lupetas bezveze
iskreno nisam ni znao da je tu postajao bilo kakav hladnjak ulja dok nisam video spasojev problem, i jos uvek neznam zasta sluzi taj hladnjak ulja i koji problem moze da se desi ovako bez njega
hvala na objasnjenju kolegaMoze da se desi da prilikom nekog teskog i dugotrajnog rada, recimo ores neki duzi vremenski period, ulje se toliko zagreje da izgubi podmazajuca svojsva i onda ne podmazuje dovoljno delove u motoru koji se najvise habaju. To nije kvar koji se odmah manifestuje ali zato skracuje radni vek motora
Kod mene nema blokadu, jedan majstor mi pricao kako neki traktor dodje sa blokadom ali preko 30kmDa li Dynashift ima blokadu na 22km/h pa vraca u nizi rang ili je to problem?
ulje ako se menja na vreme nece izgubiti podmazujuca svojstva , kumovi su ranije sa belorusom 82 orali 4-5 dana 24h bez prestanka , 12h ore otac 12h ore sin , traktor se ne vraca kuci dok se ne zavrsi sve , dok jedan ore drugi odmara . za 5 dana 80 jutara uzorano sa 757 plugom
Da li Dynashift ima blokadu na 22km/h pa vraca u nizi rang ili je to problem?
Ja nikad nisam cuo da posle duzeg vremenskog rada motora ulje prestaje da podmazuje motor. Sem ako je ulje u motoru vec trebal da se zameni.