MarkoSreta
Član
Prskanje,kosenje,bliranje...lakse operacije..mozda rad u vocnjaku koji nije pod nagibom...meni su interesantni bez prenje za lakse poslove!A mozes i do prodavnice na druzenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam jedno vreme razmišljao o tome,3060 bez prednje umesto 577ljudi,ima li neko massey ferguson 3060 i kako se pokazao ,hteo sam da ga lupim ali bez prednje vuce i vidim da je izbor mali tako da moram sa prednjom,i kako se pokazao elektronika i drugo
Razlike u ceni skoro da i nema. Zbog toga i kazem da uzme sa prednjom vucom.
Taj stoji još od letos...naspram njega sam se i upravljao....računajući da ću naći 3060 za jedno 8000e....al vragahttp://www.pik.ba/artikal/4470619/traktor-massey-ferguson-3080-1991-g-5300-sati/
Nema razloga za prepirku.Ako je tako mala razlika nema dileme. Kod nas je malo drugacije. Ovaj 30 80 nemos naci bez 10 11 000 a ovaj 7000. npr.Ja sam ga gledao i nisam nasao zamerke.Sve radi, motor suv ko barut. mALO ME CUDI DA JOS NIJE PRODAN.
Druže ja imam 3060 bez prednje vuce, moj ima oko 20 000 rs i zreo je za generalku, inace traktor je perfektan, dosta je moćan i može mnogo da potegne, ja sam s njim vukao imt 2x40 i kve rneland na 3x30 i adinu tanjiraču 28 diska, teska 2100 kg...ljudi,ima li neko massey ferguson 3060 i kako se pokazao ,hteo sam da ga lupim ali bez prednje vuce i vidim da je izbor mali tako da moram sa prednjom,i kako se pokazao elektronika i drugo
spasoje kod mene je taj hladnjak izbacen, mogu da ti slikam ako te zanima,tako je stigao iz uvozaMozda zato sto je sestak .Sta ces sa tom snagom bez prednje.Verovatno su trazeniji ovi od 70 80 hp.Al kad uzmes da je malo skuplji od ferge ,a je samo za hladnjak ulja koji je kao pivska flasa moram izbrojati 1500 $.
Prskanje,kosenje,bliranje...lakse operacije..mozda rad u vocnjaku koji nije pod nagibom...meni su interesantni bez prenje za lakse poslove!A mozes i do prodavnice na druzenje
ako ima 20000 sati treba mu dignuti i spomenik i uraditi generalnu