milos539
Član
Zna li neko da li pase lamela sa nekog drugog kombajna nase proizvodnje na massey ferguson 530, upitanju je zitni kombajn, ima perkins motor 6klipa, sestak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Laćarac ti je rekao ali ajde da ti pojasnimo,znači moraš na toj polugici da došteluješ samo onustranu koja ti slabije ide.Moraš otkačiti sa cilindra i onda doštelovati.
Pozdrav svima,imam problema sa traktorom 6170,naime dok prebacujem brizine preko rucice dynashifta (a,b,c,d) traktor gubi snagu,i polako sam smanjuje brzinu dok sam ne stane,sta bi to moglo biti? Neki kazu da je to posledica kocnica koje su dotrajale,mada on koci najnormalnije,cak sta vise odlicno... U napred hvala
Jesi li probao da otkacis polugicu i da probas ventil rucno da ga pomeris u jednu i drugu stranuNisam mogao postelovati nikako, desna strana teska lijeva kao pero lagana.. Cijeli dan sam pokusavao i nista..
pošto je masej?Molio bi jedan brz odgovor u vezi traktora MF 5455 (105ks) sa powershift menjačem, interesuje me kako su se pokazali, da li ima kvarova mane nedostatke? U potanju je odluka u kupovini ovog modela ili Kejsa istog ranga, (normalno nova ispod čekića)
Tolika mu je cena a može da ide dole i to puno samo pokaži kešOko 48000 plus pdv