ljujke01
Član
Eh da smo slozni kao sto nismo pa da se po 5-10 malinara udruze i naprave mini hladnjace, onda bi se i veliki malo zamislili!!!!!!!! Mislim da nisu svi malinari u tolikoj buli da posto poto moraju da predaju i naplate svu malinu!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zolovac
Znate kako kazu "Ko se topi hvata se za slamku".Znam da je pre par godina Udruzenje Vilamet,mislim da je to predvodio Terzic,organizovalo blokadu puteva i sl.Ali verovatno se sve to promenilo.Nisam informisan.U ovom haosu niko ne moze biti pametan.Licno mislim da tu nema resenja.Jednostavno u ovoj drzavi sve je zasnovano na nekim pogresnim vrednostima.Da je ovo samo pitanje maline resenje bi se naslo.Ali .kako neko rece postoje samo posteni neposteni.Ovi drugi su prevladali.Znaci nepostenje je vladajuci nacin ponasanja.Jednostavno poremecen sistem vrednosti.Citiracu jedan stih M.Beckovic "Sve su nase price ispricane
nikakvoga produzetka nema
nit se moze nov pocetak naci"
Verujem da ovo malo odudara od opste atmosfere i muke koja nas je snasla .Ja sam u prethodnim postovima pisao neposrednije i sa ogorcenjem kao osecanjem koje je prevladalo kod svih nas,ali mi se cini da ovde izlaza nema.Bicu srecan ako gresim.
Zna li ko kolika je trenutna cena malina u Lipolistu tj. u Macvi?