pole
Član
E ovako...: Pre nego sto sam zasadio malinu ..Bio sam na nekakvoj terevanki koju je neka hladjaca (od ugleda) organizovala, izmedu ostalog ...pridike.... kvalitet ,kvalitet,kvantitet, kontinuitet, kontrola ,kvalitet....? I ja to shvatih veoma ozbiljno....i proslog leta se organizovah se u tom pravcu KVALITETa iii..: Pa sam nabrao par gajbi sa exstra KVALITETA i odneo na otkupno mesto pomenute hladnjace i namerno stavio svoje gajbe pored veoma lose maline ....i trazim ponudu koju ce mi cenu dati za moju malinu koju bi donosio samo ako je 1.kl....i nista drugo...? Odgovopr je bio ista cena malina je malina....: Ja POPIZ..H. Pa odem kod jos nekoliko hladnjaca i trazim ponudu ...slican slucaj ....A ja onda da ispadnem crna ovca i prica za Macvu ...i dalje... na ulici ispred pomenutih hladnjaca ili otkup. mesta prospem onih nekoliko gajbi.....: RAZNIH komentara je bilo
Pitanje je sad dali da opet poradim na KVALITETU (radicu) ili neee....?????
I opet ce neki dokoni mudr....i da nam sloze pricu ,eto nasi malinari rade ovo, ono i nemamo kvalitet za eu ...trziste odredjuje cenu iii dr. gluposti ... A u svarnnosti oni (citaj pojedini izvoznici i njihovi poltr....) na racun jeftinog rada (ovog napacenog naroda) ...a zarad svog exstra profita (na koji ne placaju exstra porez) nude i jeftinije od jeftinog....? na svetskoj pijaci...iii lazu nas iii bacaju nam prasinu u ociii...
Ma narod ce to sve ...........?
Pitanje je sad dali da opet poradim na KVALITETU (radicu) ili neee....?????
I opet ce neki dokoni mudr....i da nam sloze pricu ,eto nasi malinari rade ovo, ono i nemamo kvalitet za eu ...trziste odredjuje cenu iii dr. gluposti ... A u svarnnosti oni (citaj pojedini izvoznici i njihovi poltr....) na racun jeftinog rada (ovog napacenog naroda) ...a zarad svog exstra profita (na koji ne placaju exstra porez) nude i jeftinije od jeftinog....? na svetskoj pijaci...iii lazu nas iii bacaju nam prasinu u ociii...
Ma narod ce to sve ...........?