Malina-cena i berba 2013.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovde je 170 dinara,a krenulo sa 150,ako ovako nastavi izaće će na 250 dinara

B.Basta
Elixir Sabac 180
Vrganj B.Basta 180
Misko Stanic - nakupci ( nepoznato - otvireno )
Berza Kostojevici 180.

Zahvaljujuci ovom sajtu i brojnim drugim forumima,i usled pritisaka koji su usledili, drzava je ipak odustala od sulude namere da opprezuje malinu, zarad popune buzdeta.

ma ako vako nastavi da przi kraj berbe je vrlo blizu

do vikenda onda nece da prelazi 30 neko vreme. Kada su vrucine KALCIUM
Evo upravo pogledao par sajtova sa prognozama od ponedeljka ispod 30 oko 25 oko 15 narednih dana. Sa povremenom kisom sasvim ok u odnosu na proslu godinu
Ovo je za Ivanjicu samo da nagloasim

bravo za malinu,cena je 250 dinara obecao je Vučić. Vukailović je rekao da "gospodin Vučić treba da pohapsi one koji uvoze malinu iz Poljske, miksaju sa našom malinom, i prodaju po maloj ceni".Bravo bre,hapsi "malina mafiju"

Sada sam predala malinu Hosana Pozega veceras 185 din na hladnjaci a covek sto radi za tu hladnjacu kaze ide preko 200 din.I ja sam citala o vremenu bice od subote odgovarajuca i za malinu a i voce i pvrce koje treba da stigne na rod.

ee ima do subote na 35 da bude propasti,dzabe posle i 25 stepeni , ja sam prosle godine izgubio 50% roda zbog ove vrucine

ee ima do subote na 35 da bude propasti,dzabe posle i 25 stepeni , ja sam prosle godine izgubio 50% roda zbog ove vrucine

Druze i meni je prosle godine malina uzrela za 5 dana oko 35%roda ali kod nas tek malina pocinje a i ima ona za razliku od prosle godine dobre zalihe vlage. Ako ai u intenzivnom branju prskaj odmah kalcijumom raspitaj se kod ljudi koji malo bolje znaju od mene koliko moras da cekas izmedju prskanja pa ako moze prskaj i svaki drugi dan da prezivis ovo sto bezbolnije. Ja ne znam mnogo o prihrani preko lista jer je izbegavam pa ne bi sme ni da ti kazem kako da je mesas ni koliko cesto da je prskas jer ne bih da zbog mene zeznes malinu

- - - - - - - - - -

bravo za malinu,cena je 250 dinara obecao je Vučić. Vukailović je rekao da "gospodin Vučić treba da pohapsi one koji uvoze malinu iz Poljske, miksaju sa našom malinom, i prodaju po maloj ceni".Bravo bre,hapsi "malina mafiju"

Druze polako sa tim jupi 250 neka ona dodje na 200,a preko koliko bude jer do pre 5 dana hteli su da nam uvale 150. Najbitnije je da sto pre dodje do 200 da bi sto veci deo roda dali po dobroj ceni.

Manite se gluposti, ako neko iz vlade obecava neku cenu, u uslovima liberalnog kapitalizma, a takav je na snazi trenutno kod nas, taj treba da obezbedi i pare.A koliko mene secanje sluzi mi nismo u komunizmu vise.

haha,,,,mi očito ne živimo u istoj zemlji,pa ovde ne vlada nikakav liberalni kapitalizam nego divljačka primitivna akumulacija kapitala a to je velika razlika od kapitalizma;očito da nisi nikada bio van zemlje,te nisi svestan šta si napisao..

Dobro druze , ako ti kazes, divljacka primitivna akumulacija kapitala, ja nemam nista protivu.Slazem se.
Da li sam ja bio u inostranstvu, to ti ne znas druze, a garantujem da se samnom nemozes meriti u tom smislu,ti za zivota neces videti, koliko sam ja dosad video,a za zivota neces ni imati, koliko ja imam sa, a za zivota neces ni znati, koliko ja znam sad
Ne znam odakle ti potreba da me nesto napadas, sta imas ti od toga covece, leci svoje frustracije na drugom mestu
OVDE JE AKCENAT na cinjenici da ako tebi Janko ili Marko koji su predstavnici vlade nesto obecaju, neka ti oni i plate.A ti se samo nadaj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh