mikaradjevac
Član
veceras u Krupnju 180kes a sledece nedelje ce rasti cena i prelazi 200din.tako sam dobio informaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolika je dnevnica berača,jel malo 2500 dnevno?
Mačvanski kraj, okolina Šapca - cena 185 dinara u većini hladnjača, sem "Tamiške" koja plaća više, čini mi se oko 200 dinara/kg. Inače, početna cena je bila 160 pa je skočila na 171, a poslednje dve berbe su plaćene 185 dinara. Plaćanje 92% keš, a 8% ( ili PDV) ide na račun, pretpostavljam da ovo već znate. Interesantno je da su ova dva "dizanja" cene na 171 i 185 dinara, bila u hladnim, tmurnim i pomalo kišnim danima, kada su obično do sada obarali cenu. E sad, prognoza kaže, toplo, sunčano, do 35 stepeni. Nadam se da će sa rastom temperature rasti i cena maline, pa da vidimo i tu cenu od 200 dinara, o kojoj se priča već duže vreme.
vi umesto kupus da sadite vi prešli na maline,zbog toga je i Ivanjički kraj najnerazvijeniji jer ste svuda zasadili malinjake,a radnici vam crkavaju u malinjaku za male pare,
većeg sela nema og toga Beograda,udaviše ga nefurani seljaci, šta ćeš ti tamo kada je Prilike tvoja prilika i šansa;sve seljačine u Bg,a zemlju obradjuju stari roditelji,i tako može samo još koju godinu...otišli kao da studiraju ili nešto rade radujući se splavovovima i koncertima Ace Lukasa,Cece,Ane Bekute...
Nisam znala da se rolend odvaja, sad malo izguglah i videh da to nije isto kao ova nasa, pa jel ti odvajas to posebno ili kako, ja pojma nisam imala.ma ok je je sve samo cisto da se ne dovodi narod u zabludu evo opet sam proverio sve maline sorto osim mikera su placene 1000 cilaeanski pezosa, a miker je isao i do 1300 e sad kazu kazu cena rolenda 4,5 do 5 eura ali to je cist rolend , i ja rolend prodajem po 230 din
Kod mene u prilikama mislim da nece preci 1800+stan+hrana. Mi placamo koliko plate i svi ostali ali mislim da je 2500 mnogo. Jedino ako ti taj bere preko 70 kg na dan onda ne zali pare dobar radnik nikad nije skup
- - - - - - - - - -
Moze li neko da dostavi broj od ove hladnjace tamiska,da vidimo da li su zainteresovani da dodju u ivanjicu ja cu za dzabe da im dam moj magacin za otkupno mesto