xsale
Moderator
@ Pole
Gde ima da se kupi pticije mleko i koliko ga ide po hektaru ?
Gde ima da se kupi pticije mleko i koliko ga ide po hektaru ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ironman u pravu 100% sto se tice tog pdv, znaci nema kes nego pdv ide na racun gazdinstva odnosno lupam 145 na ruke plus 15 din pdv na racun gaz\dinstva i to je 160
drugo u cileu je malina isplacena od 183 do 256 din zavisi od kvaliteta, nije istina da je malina toliko placena ,molim gosn beryy da da argumente za to jer ja kontra argumenata imam na pretek cak ako treba u cileance koji u svojoj zadruzi imaju oko 100 h raznoog voca izmedju ostalog i maline tako da ne sirimo dezinformacije jer nam one nisu od koristi
ma ok je je sve samo cisto da se ne dovodi narod u zabludu evo opet sam proverio sve maline sorto osim mikera su placene 1000 cilaeanski pezosa, a miker je isao i do 1300 e sad kazu kazu cena rolenda 4,5 do 5 eura ali to je cist rolend , i ja rolend prodajem po 230 dinPrvo nije gosn vec gospodja, a Vi ako poznajete nekog Cileanca Vi ga pitajte pa da imamo info iz prve ruke, ja tamo ne znam nikog i mogu samo da verujem onome sto procitam ili cujem. Ako lazu oni lazem i ja.
Kao drugo
http://www.agrarije.com/node/627
http://www.mojafarma.rs/index.php/201304225341/Trziste/Trziste/ocekivanja-od-sezone-maline-2013.html
Ne mogu da nadjem i jedne dnevne novine od pre nekoliko dana gde je isto pisalo.
Ne zelim da se sa nikim prepucavam ali necu ni da me prozivaju, dosla sam na forum da razmenjujem iskustva i da naucim nesto vise a ne da se svadjam i pravim pametna.
Ako gresim ispravite me i to je to.
U svakom slucaju ako je ta cena koju tvrdite i ona je velika ako nama isplate ispod 200.
ironman u pravu 100%
Kod nas u Krupnju gajbe 500 grama tako je oduvek...Kod mene 185,ali moram da racunam gajbe 550 grama,jel jos kod nekog tako?