Budjav lebaC
Član
Stanic je izasao sa cenon od 243 din,decko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stanic je izasao sa cenon od 243 din,decko...[/Q
ako je 243 din super bilo mi je cudno kad su mi rekli 140 ja stvarno ne znam jer ne predajem njemu malinu nadam se da ce i drugi izaci sa cenom kao on
Evo da razjasnimo za stanica. Neko klinac sto radi kod njega uzeo karton i okacio 240din zamalo ga ne okacise na hladnjacu. Skinuli mu 20% od plate a Stanic se ubi objasnjavajuci da nije ta cena vec da se ovu budala zezala. Cim sam cuo za 240 znao sam da tu nesto smrdi,jos Stanic da da tu cenu aj bilo ko drugi ali on je suvise velik da krece sa tolikom cenom
masovno se sire malinjaci svi prelaze na malinu zato je i realno da se obori cena jer mora da ima neki balans u proizvodnjiKupis lepo na pijaci po 200,odvezes,prodas po 290 i postanes ekstra profiter.
Cudan smo mi narod,ako napises istinu i pouzdanu informaciju o ceni,odmah si lobista,nisi proizvodjac,zelis sto manju cenu i slicno.
Ako napises bice 300 dinara,ljudi se odusevljavaju tvojim postom,dizu te u nebesa,opsta histerija i ludilo.
Nebitno sto to nema veze sa realnoscu.
Blago nasim politicarima kakav naros vode,posao im je veoma lak.
Jos onaj jedan napisa kako je drzava stala iza nas proizvodjaca i ne da hladnjacarima da rade sa nama sta pozele.
Budi Bog sa nama.
Ovde u nizim predelima krecu polako prve berbe,cene zvanicne jos uvek nema,a nezvanicna je ona koju sam napisao pre neki dan 150 dinara.
I evo da kazem da postoji razlog zasto je bas ova cena,koja za ovu godinu nikako nije realna,ali to nije odnos ponuda-pottraznja,niti rod u Poljskoj i Cileu,vec nesto sasvim drugo.
Ko pogodi,ima odmor sedam dana kod mene u vikendici,pun pansion,odmah pored mog malinjaka.
Cena je jos nepoznata moze da bude u ovom trenutku i 150 dinara na hladnjaci ako nastave nepogode i lose vreme ( pogotovu u poljskoj) cena za prvu klasu moze da poraste i da bude i preko 200 dinara. Medjutim ukoliko vreme posluzi i nas i poljake u poljskoj se ocekuje 150 hiljada tona a u srbiji 110 hiljada ( o bosni i bugarskoj sam'vec posao) u tom slucaju otkupna cena maline moze biti i niza 150 dinara (kao rod 2011)