Slavisa 74
Član
Cuo sam da je veceras bio sastanak hladnjacara da je dogovorena pocetna cena u Arilju 170 ja sutra berem pa cu videti jel informacija tacna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpuno se slazem ,ispade da je bolje da ides da beres kod drugoga malinu nego da gajis svoju.Boli te uvo dal ce sneg ,dal ce grad ,dal ce mraz dal je pocela da se susi odes kod drugog pa nek naberes i 80 kg to je 4000 i imas vise nego on .ispade da je nabolje da beres za 50 din/kg.... nema nervoze muke rada samo dodjes oberes i uzmes kesh3 clana iz porodice da beru po 100kg dnevno 15000 za jedan dan 10 dana 150000
![]()
ako bude ispod 200 necu predati malinu nego lepo imam 4 zamrzivaca od 500l + komsije i nabijem sve to pa prodajem po malo u komsilukuU Macvi je izasla cena od 160 rsd ....neznam koja je dal je MONOPOLSKA ,POLITICKA ,TRZISNA (ponude i potraznje) ...iiii ... samo znam da nije REALNA ....??/
Danas elixsir startovao sa 160 ...juce su na jednom mestu otkuplj. po 200 i otkupili oko 160 gajbi ...danas sa istaknutom cenom ottkup na istom mestu ...samo 6 gajbi...????
Trebalo je da pocnem po malo da berem juce ili danas ...Al sa ovakvom cenom tesko da cu uopste i brati...ako se nesto ne promeni..??? znam da ni sutra necu brati ..i ako pocinje da poneki plod opadaaa ....? Bez obzira sto sam od berbe do sad ulozio 1 900 000 rsd u malinjak i zaduzio se ...? brati po ovako nenormalnoj ceni NEMOGUUU...?
Slike i video pusticu u subotu dok jos po neki plod opadne ...? To ce biti moj nacin borbe protiv monopola....?![]()
mozda ce ...?.
?