Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Večeras cena 180 din. Kolju polako al sigurno.
. Ne gubi se na 180din al se ne isplati da se cuva roba,zato lepo u kofu sto vecu kao pre 40god pa tad vredi tacno 180.
ne gubi se ove godine po 180 din al ce naredne ih godina biti 1 do 1.2 i tad ce se sahraniti srpsko malinarstvo, ako mi bude niska cena malo nogom svaku gajbicu pogaziti odozgo malo posuti lepe i kraj , cisto da cena opravda kvalitet i da neko bas ne zaradi mnogo na mojo muci
A da je dajemo svinjama? Puna je vitamina. Setio sam se snimka od pre par godina kad si bojkotovao cenu.. Ne gubi se na 180din al se ne isplati da se cuva roba,zato lepo u kofu sto vecu kao pre 40god pa tad vredi tacno 180.
ne gubi se ove godine po 180 din al ce naredne ih godina biti 1 do 1.2 i tad ce se sahraniti srpsko malinarstvo, ako mi bude niska cena malo nogom svaku gajbicu pogaziti odozgo malo posuti lepe i kraj , cisto da cena opravda kvalitet i da neko bas ne zaradi mnogo na mojo muci
Nema, pokupise otkupljivaci kajmak a nama koji najvise radimo i ulazemo ostane surutka...
Bas tako.bila je i 0,9e 2010. Tu neka god pre one susne god. Zato sad je najbolje da bude 0,5e i da se lepo povadi. Barem se nebi mucili za male pare.vise dosadno da se sade jer se godinama nesto suse ili odnese voda... pa vise berac zaradi. Ovo bolje svi iz kuce koji beru da idu u nadnicu 2000din dnevno.da ne racunamo od pocetka radova.srecom ne pisem koliko MESECI mi ode pa kao ima zarada.samo pamtim djubrivo i preparate u startu bez ovih sto uvek naknadno iskrsnu. Ne gubi se na 180din al se ne isplati da se cuva roba,zato lepo u kofu sto vecu kao pre 40god pa tad vredi tacno 180.
nadam se Pole da ce sutra biti slika a i uskoro snimaka...Do podne nabrana 1 tona ....dosao i tehnolog da pogleda robu ... (i posto je bilo nekoliko gajbi maaaalooo pokislo ...neke zene nisu se brze kretale da pobegnu od kise ) tehnolog hteo da obori cenu za jos 5 din ... Posto sam se ucvrstio i bio spreman da dam drugoj hladnjaci na nizu cenu... Prihvatise robu prosto OTIMAJU...=?
Ako stignem sutra malo slicica ..... i bice uskoro snimak kakve RASPEVANEEE beracice imam.... prosto ORIII se malinjak pjeesmom.
Tako da ni danas nebi fala Bogu ...makar i simbolicnog PROSIPANJA
Vece vedrooo ...najava sutra suncano , znaci bice KVALITETA ... Dao sam joj KALCIJUM ,MAGNISAL i TRIFENDER-a 1/3 preporuke da ucvrsti plodove.
xSale smanjuje li se ponuda ili pojacava....? Mislim da Belorecani za par dana zavrsavaju berbu...??