alen1972
Član
Kod nas danas nova akontna cena, vilamet 207din, miker 215din. Hladnjaca INEX SOKOLICA. To je ona nova o kojoj sam jednom pisao, kapaciteta 1000 tona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mora da ti je gazda bio na ribanju kod glavnog sefa MAFIJE!180 i danas
hahaha... sticajem okolnosti,i nekih zajednickih poznanika... dobro znam neke intimne detalje iz zivota miodraga kostica tj kralja secera...i on je sasvim obican covek sa svojim vrlinama i manama...Prvo branje 20ari 43kg,cveta jos uvek,cena 200din akontna,kvalitet odlican po onom sto vidim na zelenim plodovima bice jos bolja. Danas dok sam brao zlato i nama najvoljeniju biljku pade mi na pamet ako je Kole kralj secera moze i Pole KRALJ MALINE krunisanje dace BOG posle berbe.
brate ja placam 109 sa prevozom i pdv....Napredujemo brzim koracima prema 2000 g . Danas cena skočila na fantastičnih 160 din. Nazdravlje.!!!!
Ne mogu da verujem,sta je sa kvalitetom kolega,koliko ima jos da se bere.Pre 3dana kontaktirao sam onog hladnjacara iz Osecine rece mi da se sipa vecinom u cisterne... Sojicu izvini nisam najbolje razumeo porukuNapredujemo brzim koracima prema 2000 g . Danas cena skočila na fantastičnih 160 din. Nazdravlje.!!!!
Ako placaš i pdv na ruke dogonim sutra . Ali nije za zajebanciju ...brate ja placam 109 sa prevozom i pdv....
dokle je ovaca dotlece i biti vukova...
neznam zasto ne razumes cinizam,cinicno nudim 109 jer toim je bila prva pocetna cena,a dok ima ovaca koje mozes uvek osisati povesti,poterati,koji ce ici za ovnom i zaklati je kad hoces...dotlece i biti vukova koji ceje uvek pojesti..Ne mogu da verujem,sta je sa kvalitetom kolega,koliko ima jos da se bere.Pre 3dana kontaktirao sam onog hladnjacara iz Osecine rece mi da se sipa vecinom u cisterne... Sojicu izvini nisam najbolje razumeo poruku
Spetssnaz ovi MAFIJASI nece dozvoliti ni bacuskama niti bilo kome,cinimi se da tassso napisa da onaj DZIN treba da bude ministar poljuprivrede.moze neko da mi kaze koje trenutno aktuelni ministar poljoprivrede???od one dulicke sve gori i gori,ispade da je bio onaj najbolji sto ga u azotari terete za proneveru..204 na otvoreno kad nas. Kao sto sam trazio tako sad i nudim ako sta treba iz naseg kraja pitajte tu sam sta god da treba. 205 za kes moze da se da kod nas video sam danas izmedju latvice i arilja i 210 okqcena cenq ali ne znam da li neko zeza ili je stvarno posto na tom mestu stoji samo tabla ali nema otkupnog mesta. Ali ih tako ima 3 na 50m od table.
- - - - - - - - - -
Inace u Ivanjici je toliko hladno da ako ovako nastavi ima malina da traje mesec i po. Jutros bilo 6 stepeni na goliji provejavao sneg
- - - - - - - - - -
Jos jedna zanimljiva stvar se desila kod nas u blizini one famozne hladnjace vilamet neki rus sa nasim covekom napravio hladnjacu ulaze u biznis. Znaci i bacuake stigle