Klauzz
Član
Kod nas se drzi na oko 205 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da tj ali opet ako neko udari na tebe mozesmu tek tako odgovoriti,mislim da sam napisao da nekima bosovima svaki momenat znam iz zivota,a i veceras sam u razgovoru napisao da i miodragu kosticu tj kralju secera mnogo znam,al to drzimm za sebe i nikakav dodir sa njim nemam.nemogu o ovim krvopijama da napisem svasta jer me licno nisu caknuli,to je sve u globalu i sve to postujem.al cisto nedam da mi se zdrav razum vredjanije dobro ako mnogo znas tek onda se razocaras
Večeras imam loše mišljenje o sebi i o drugima koji sušimo gace pod istim suncem. Bojim se da je svaka diskusija iluzorna,besmislena, nekorisna jer nemogu krivu drinu ispraviti. Kada nisam sebe mogao organizovati da uradim sve što treba nemam prava ni od drugih to očekivati. Jer ako na ovolikom prostoru Podgorine samo mala grupa ljudi uspe uvesti proizvodnju maline u sistem kvaliteta dzaba im je kome da je prodaju. Gde da teraju robu? Kod nas sistem otkupa ne stimuliše kvalitet vec sve trpa u istu cenu i kraj priče , kada gospod bog i nebeske sile usklade vreme sa našim naravima dobro je ali kada krene naopako e tada je sve pravi haos. Tako je i večeras ima loše maline ima dobre maline ali svejedno ti je 160 d. Laka noc a jutro je pametnije od večeri.
Telefon nemam ali cu videti da nabavim. Ti ako si iz lucana ima na foeumu vec broj ljudi koji kupuju u Pozezi za 210 to ti je mnogo blize,a ja cu se potruditi oko kontakta za ove kod mene.moze li telefon?
Bilo do juce,200 dinara po kg. plus od 10 do 20 za prevoz.Od danas 180 plus takodje od 10 do 20 za prevoz.200-210 rasina.ispod 200 nisam cuo da ima. Stalo i branje zbog kise a i cena. Naravno ima budjavih ali malo.
postovane kolege,
ne predajte malinu ispod 200 din. Akontno,propustite dva tri branja pa sacekajte da vidimo situaciju,pozovite prijatelje,rodjake i komsije(nek napune zamrzivace) i oberite ta branja,a na kraju neka i opadne koja ne dajte maline za dzabe.ako nema para za nas nece imati ni robe za nih.pozdrav
Sramota srpskog malinarstvaKoliko sam ja informisan,nije u pitanju toliko kvalitet,vec sto ne postoji nikakvo interesovanje za kupovinu maline otkupljene iz naseg kraja,pa je ovo obaranje cene vise iz straha.
Sad da li je to prirodno ,ili je mozda zbog proslogodisnjeg i ovogodisnjeg "probijanja cene",ne znam,uglavnom da znate to je u pitanju.