Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mrzime da guglam koje zlatko milutinovic,al doticni bi trebalo da malo obidje terene neko sto gleda u pasulj u nekoj kancelariji a ni to ne zna,koliko sam upoznat stanje u malinjacima je u preko 30% uzasno.Најновији српски малина процена жетва
Српски узгајивачи малина Очекује се да ће пожњети око 86.000 тона у 2015. години, трговачка асоцијација у земљи најавио.
По Владимир Пекиц
Објављено: 16. јун 2015 03:21 пм
Златко Милутиновић, председник Цолдсторес савеза Србије (УХС), рекао је ФООДНЕВС: "Хаилстормс ове године оштећено или уништено између 8% и 10% од усева малине у Србији.Тренутно стање усева је добра, осим неколико
ako je ovaj doticni u pravu vracamo se na staru slavu jakog i ozbiljnog proizvodjaca kvalitetni malina , i to po pristojim cenama za proizvodjace u datom trenutku sto znaci da bi ovogodisnji rod bio rekordan u istoriji nase zemlje a i preko 200 mil eura u rukama proizvodjaca, sad ja ispado baksuz bas ove godine jer mi podbacila rod najmanje 30 % i malo zavidim svima ostalima sto su uspeli da od svojih malinjaka naprave ovoliku hiperprodukciju , nego me jos buni cena jer cena bi trebala biti bas niska na ovoliku kolicinu robe a ozbiljno ocekujem i manjak gajbica te guzve na predaji maline u hladnjacama i ima tu jos sto sta
mrzime da guglam koje zlatko milutinovic,al doticni bi trebalo da malo obidje terene neko sto gleda u pasulj u nekoj kancelariji a ni to ne zna,koliko sam upoznat stanje u malinjacima je u preko 30% uzasno.
hvala na iscrpnom odgovoru Tasoo,eto kazes da je covek poceo ove godine sa 280 din otkupnom cenom,cuo sam i da su u ljuboviji i 300din placali?i sad odjednom svuce na 200 koja je tu logika????Soicu....netreba da guglas,Zlatko Milututinovic je malinarski DZIN iz moga kraja...a koliko vidim i mega DZIN u Srbiji,a i vani je MEGA.....firma (Zadrugar)
Nisam znao da je predsednik udruzenja hladnjacara .
istina je da je stvarao firmu godinama pa ako hocete i decenijama,poceo je od nule,niodcega.....Reci hvale za poslovanje,od ekoloske bele ciste gajbice koju proizvodjac dobija svaki dan,do strucnih predavanja profesora za vocasrstvo,hemija djubriva ...upustva itd....pa gratis cena za ekolosku malinu....isplata na vreme.....
SVE OSIM NEDOVOLJNE CENE ZA PROIZVODJACA
Poceo je bio ove godine dobro 250+5+25 din.....a evo vidim da je sad ujednacijo cenu u celoj Srbiji...."GAZDA IPO"
Slozio bi se sa cunamijem da gresi u proceni prinosa za ovu godinu generalno, ali nenadam se nekom pomaku cene ,mozda max 220,vise ni centa