DRAGI POlE
posle naseg jucerasnjeg privatnog razgovora rodila mi se neka suluda ideja (ili sam ja sulud)
Da posle berbe organizujemo zurku....(mada smo mi matori za to) umesto da ja i par mojih bliskih prijatelje ti dodjemo u pp posetu.
Tebe forumasi smatraju DASOM foruma i malinarstva....Jesi sada Macvanin ali si jos uvek zapretan uprtama sarene tkane torbe-KRIVOTORBIC...(Zitelji opstine ljubovija).....
OVAKO
Zur na koga bi bili pozvani nasi dragi clanovi..........pomenucu imena a ta imena nek jos dodaju jer nemogu u momentu se setiti svih.....
Prvo...moj prijatelj Boyla,crcnjevo ,ibrikic,cegovac,vilamet,zivanovic,cunami,slavisa ,milos,MARKO987,pa ercovi ,kluazz,kurjak gera,pa radjevci sto imaju organsku proizvodnju,
pa alen priboj ,pa dekibos,pa riba,pa valjevci kupinars....pa nasi vojvodjani.......pa posto sam ja teski jugonastalgicar nasa braca SFRJ...tomazi, mnjak,pa nasa braca i komsije iz BiH,......itd....itd upotpuniteme drage kolege'''''
Pa kad ti svatovi stignu u macvu...gde ne pozvati tvog komsiju xsala I gospodju jelenu,pa komsiju Mila iz lipolista.......
.
Posto nasi dragi (crveni i malinarski dzinovi) nebi imali para...tj zaradu da plate taj kafanski ceh platicemo mi...."bar mi imamo tih veselih para" da ih ugostimo....
Odricemo se Preskupih letovanja na Havajima,tajlandu,karibima,antaliji.tunisu,egiptu,majorci....itd...ionako nase letovanje je u malinjaku....
MOZDA
Iz te sulude ideje nastane nesto i dobro....NEKA SARADNJA I RESENJE....
\
Konfrotacije na relaciji PROIZVODJAC---OTKUPAC,HLADNJACAR,IZVOZNIK ipak nece doneti nikome dobro....
VRH
Pozvati crvenog DZINA....(Zlatka Milutinovica),Stanica,Lipkom,Sirogojna, i slicne.....STRANCIMA STOP....
Predstavnici vlade takodje su sa malom ocenom posto su uvek protiv nas...
Rado vidjeni gosti na toj zurci za mene bi bili Poznavalac PRILIKA ,i Vladan Spasojevic....
DRAGE KOLEGE
NEMOJTE SLUSATI MENE PAMETNOG...BUDITE PAMETNIJI OD MENE'.....