MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ITN Povlen Kosjerić vilamet A 170.B 150.miker A 190,B 170 , u Zarićima 200 za keš.

Ono sto sam uspeo da saznam je da hladnjacari ili ti stanic jos uvek stoje pri onom da ce biti krajnja 190+7. Na ceduljama kod mog hladnjacara 170. Kaze covek bice sigurno 200(ili ti ovo 190+7),a preko toga nezna. Kupinar daj molim te kontakt tih ljudi iz valjeva najblize nam je. Hvala

Kopirano sa Fejsa;

A pazi sad ovo.
Juce, neki Kojic iz ministarstva zvao na sluzbeni tel. opstinsku sluzbenicu za poljoprivredu u Krupnju i pitao samo kolika je cena maline. I gle cuda, od danas i u Krupnju cena maline 200din. Ispunila drzava obecanje da ce cena biti jedinstvena.

У Немачкој сам,овде је 1,99 еура 100 грама,нисам видео одакле су,чисто да знате.

Loznica 200-210 kako kome mada je i kvalitet pao zbog kise nadam se da ce uskoro podici na 250 kad ruke ne budu crvene od berbe tj kad malo sunce ogreje

Kopirano sa Fejsa;

A pazi sad ovo.
Juce, neki Kojic iz ministarstva zvao na sluzbeni tel. opstinsku sluzbenicu za poljoprivredu u Krupnju i pitao samo kolika je cena maline. I gle cuda, od danas i u Krupnju cena maline 200din. Ispunila drzava obecanje da ce cena biti jedinstvena.

E sad bi trebao komentar poznavaoca prilika......da objasni kako se drzava nemesa u surogat od maline i da nema stim nista...
Druga stvar...ovo je dokaz da moze dobra cena ...A NEMORA...verovatno se plase bogacenja malinara
I kod mene crno.....200+5

Da li se deskur uplasio da nece otkupiti dovoljno ili crops hoce vise maline pitanje je sad. Ko li je pogurao cenu,a znam da stanic nije?????

patriotski

Da li se deskur uplasio da nece otkupiti dovoljno ili crops hoce vise maline pitanje je sad. Ko li je pogurao cenu,a znam da stanic nije?????
Iz tog razloga ubedjujem ljude koji nece da teraju malinu dalje da je daju nasim hladnjacama,tada ce stranci podizati cenu mnogo vise bar ja to tako gledam.Neznam kako je to bilo kada stranci nisu bili ovde,mi moramo odluciti sta je bolje da guramo ove domace ili obratno mislim da je tu kljuc cene.Sutra krece lepo vreme pa ce se neke stvari oko cene videti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh