MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pA OVE MALINE STIGLE IZ ITALIJE , NEMAJU SERPSKE.

Prevara ! Skinuli opet na 200 večeras a ono od sinoc platili po 250. Sada su stvarno rešeni da nas izjednače al i na nižu cenu.

Mj jasta cene samo skacu a ljudi navalili za kes po 190 da daju, pa niko nije lud.Drugar mi je isao pre 2h u tu hladnjacu Deskur i kaze dezinformacija nisu jos istakli cenu jedino ako neko ima privilegije pa dobio tu ekstra pocetnu cenu.Samo dzaba cimanje.Svugde pale cene a u Arilju samo skacu.U Pozegi isto il bez cene ili 170.Samo za kes 190 jos uvek, bilo 200 al palo na 190.

- - - - - - - - - -

Izgleda maline ima manje pa hladnjacari resili da naprave vecu razliku da bi zaradili kao i pre.Oni ne mogu da izgube!

Ljubovija 250 +5 prevoz +25 ko ima ekolosku malinu...
Pojasnjenje
Ekoloska malina je malina tretirana preparatima datim od strane hladnjace,ispostovane doze ,vreme a ujedno i karence,moze i ko nije isao sa hladnjacinim programom ali da ima trazene standarde.
Malina se uzorkuje od svakog proizvodjaca,

Ovo potvrdjuje polovu cinjenicu da se polako uvodi red.....proizvodjac ce morati ispostovati gore navedeno,(3 K) a hladnjaca cenu....i to je sreca za sve...svi vuci siti i sve koze na broju....
Videcemo sta ce biti sutra,,,,sutra startuju moji otkupljivaci,ja tek oko utorka,srede....

Ja danas izgubi 200 evra na razlici cene mangupska posla dokle li ce glupi selak trpeti ovo izivljavanje ja sam jos i sitan koliko ljudi gube dokazali su nam da mogu da plate al da nece i sto bi kad smo neujedinjeni i ne mozemo im nista

Pozdrav drugari. U BBasti je hladnjaca Elixir pocela sa cenom od 180 din plus 7 za prevoz za vilamet a 200 za miker. Lokalni nakupci za kes daju od 230 do 250 dinara. Sto znaci,da doplata u hladnjaci nema sanse da bude veca od 20 dinara (posto ja ne znam da je doplata ikada bila vise od 20 dinara ) tako da nece preci 200 dinara.
Od sutra dajem tim nakupcima,jbga 60 dinara po kilogramu nije malo. A kada i ako prestanu da otkupljuju opet cu terati elixiru...

- - - - - - - - - -

A u R Srpskoj placaju 4km ili malo vise od 2 evra

Naplaceno sve do sada,u Valjevu veceras po 250.din:ppozdrav:....Ne svidja mi se sto bas gledan neko doveze krs od maline i isto 250 a ja brao kao sebi i isto 250...Obecali mi doplatu na racun zbog kvaliteta a kada i koliko i da li ce...to ne znam

Ljubovija 250 +5 prevoz +25 ko ima ekolosku malinu...
Pojasnjenje
Ekoloska malina je malina tretirana preparatima datim od strane hladnjace,ispostovane doze ,vreme a ujedno i karence,moze i ko nije isao sa hladnjacinim programom ali da ima trazene standarde.
Malina se uzorkuje od svakog proizvodjaca,

Ovo potvrdjuje polovu cinjenicu da se polako uvodi red.....proizvodjac ce morati ispostovati gore navedeno,(3 K) a hladnjaca cenu....i to je sreca za sve...svi vuci siti i sve koze na broju....
Videcemo sta ce biti sutra,,,,sutra startuju moji otkupljivaci,ja tek oko utorka,srede....

Po tim standardima sam ja prošle godine radio malinu, maltene organsku. Vođenje papirologije od početka do kraja. Deskur firma , ali isto platiše kao i drugi. Ta cena odnosno razlika u ceni je realna za takav uzgoj maline.

taso ako mozes da mi posaljes neki kontakt hladnjace koja pazi na kvalitet.Unapred hvala,samo jos da kazem da mi nije nista daleko ako je u pitanju lova

U Arilju bez cene jer hladnjačari ne mogu da se dogovore.
Malina im treba a nje nema. Otimaju jedni drugima proizvođače.
Kad se dogovore biće cena ako se pre toga ne potuku

I ne treba de se dogovore vec da istaknu cenu pa ko vise nudi njemu malina,tako se dolazi do cene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh