Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pA OVE MALINE STIGLE IZ ITALIJE , NEMAJU SERPSKE.
Brate nedaj da pada cena dok ne doteram bar 10t,pa da popijemo po ladno pivoKod meme digli opet na 250.
Pa sta je sad istina jel descur izbacio cenu 204 ili nije jedni pisu jeste drugi nije
Ljubovija 250 +5 prevoz +25 ko ima ekolosku malinu...
Pojasnjenje
Ekoloska malina je malina tretirana preparatima datim od strane hladnjace,ispostovane doze ,vreme a ujedno i karence,moze i ko nije isao sa hladnjacinim programom ali da ima trazene standarde.
Malina se uzorkuje od svakog proizvodjaca,
Ovo potvrdjuje polovu cinjenicu da se polako uvodi red.....proizvodjac ce morati ispostovati gore navedeno,(3 K) a hladnjaca cenu....i to je sreca za sve...svi vuci siti i sve koze na broju....
Videcemo sta ce biti sutra,,,,sutra startuju moji otkupljivaci,ja tek oko utorka,srede....
Hladnjaca pod imenom "Zadrugar",nabavicu vam sto blizi kontakt.taso ako mozes da mi posaljes neki kontakt hladnjace koja pazi na kvalitet.Unapred hvala,samo jos da kazem da mi nije nista daleko ako je u pitanju lova
I ja sam cuo da jeste,ali video nisam.