MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na b92 vest sastanak propao novi u cetvrtak. Sve je to jedna velika glupost. Ili da novinari razotkriju ko stoji iza izvoza ili da 50 hiljada malinara blokira pozesku rampu i ne bere malinu dok im se ne ispune uslovi. Ni jedno ni drugo nije ostvarivo tako da se ne vredi nervirati ili se pomiriti sa stanjem i praviti hladnjacu ili ici na nesto drugo. Bolje to nego se nervirati i unistavati zdravlje. Pogledajte imate i novi vid prerade maline ,a to su vakumske susare. Veoma zanimljiva stvar samo je pitanje daljeg plasmana jer nisam siguran kako bi islo jer uopste ne poznajem trziste susenog voca

Ona se susi i ovako,naravno da nema sastanka dok ne podele miline,polako da se presaberu malo.ima tu i lobi iz eu i rusije.pa kako sad da neko ispadne iz price.bice u redu cena na kraju za sve,svaki pocetak je tezak dok se ne pune dzepovi

Ja sam apolitican,svi su mi isti (da ne kazem nesto ruznije), ali svima njima treba nabijati na nos ovakva olako data predizborna obecanja. Kada jednom izgovorena rec bude dobila na tezini svima ce nam biti bolje...

Politicarima ovu pricu treba oteti iz ruku,a ne polagati nade u Vucica ili sutra bilo kog drugog politicara.Njima je to savrsena prilika da pokupe poene ,a mi cemo u godinama koje dolaze placati cenu ovim egzibicijama.

Ja sam danas na jednom mestu video cenu 109.5 na otkupnom listicu a taj covek inace radi za stanice ako vas zanima ime coveka mogu vam p.p poslati koji radi zA stanice kaze rekao coveku mora da ima neku cenu dok ne bude konacna

njihova "neka cena"... Ja opet pitam zasto ne istaknu 500 dinara ako ta cena nicemu ne sluzi i kao takva,sta ce nam?

- - - - - - - - - -

Kako sam ja dobio neke informacije,plan je da pocnu sa 160 din i da krajnja cena bude 200 din.Da li ce im se taj plan ostvariti,videcemo,grad radi svoje,a malina se masovno susi....

I da se sva posusi,oni su se obezbedili dosad za 50 narednih godina... a mi smo bili magarci.

Ja sam i danas predao bez cene a tu cenu su istakli samo dva hladnjacara koja rade za stanice inace niko drugi nije cenu stavio jos uvek

- - - - - - - - - -

a malina se susi nenormalnom brzinom

Саопштења > Саопштења Министарства > САОПШТЕЊЕ [h=1]САОПШТЕЊЕ[/h] Mинистaрствo пoљoприврeдe и зaштитe живoтнe срeдинe je дaнaс, 15. јуна 2015. године, у имe Влaдe Рeпубликe Србиje, a у сaрaдњи сa Кaбинeтoм прeдсeдникa Влaдe и Mинистaрствoм тргoвинe, туризмa и тeлeкoмуникaциja oдржaлo кoнструктивни сaстaнaк сa прeдстaвницимa нeкoликo удружeњa прoизвoђaчa и прeрaђивaчa мaлинe. Нa сaстaнку je дoгoвoрeнo дa сe кoнструктивни диjaлoг кojи je успoстaвљeн нaстaви уз пoсрeдствo Влaдe РС и рeсoрних министaрстaвa, a у циљу пoстизaњa дугoрoчнoг дoгoвoрa зa унaпрeђeњe прoизвoдњe, прeрaдe и плaсмaнa „црвeнoг злaтa“. Нaрeдни сaстaнaк je зaкaзaн зa чeтвртaк, 18.06. у 15 чaсoвa. Mинистaрствo пoљoприврeдe и зaштитe живoтнe срeдинe, Mинистaрствo тргoвинe, туризмa и тeлeкoмуникaциja кao и Влaдa Рeпубликe Србиje нaстaвићe дa пружajу пoдршку диjaлoгу кaкo би сe oбeзбeдилo систeмскo рeшeњe зa прeвaзилaжeњe изaзoвa сa кojимa сe суoчaвajу зaинтeрeсoвaнe стрaнe.

Pozdrav kolege,hocu da vam se svima zahvalim na porukama.Resio sam da sa drugarima u cetvrtak obidjem hladnjace u Valjevskom i Sabackom kraju.Javicu vam da li su zainteresovani za prijem maline iz Ivanjickog kraja,i na koji nacin da se transportuje.Cujem da vlast nece dozvoliti transportmaline ka drugim opstinama,sto se nadam da nije tacno

Pozdrav kolege,hocu da vam se svima zahvalim na porukama.Resio sam da sa drugarima u cetvrtak obidjem hladnjace u Valjevskom i Sabackom kraju.Javicu vam da li su zainteresovani za prijem maline iz Ivanjickog kraja,i na koji nacin da se transportuje.Cujem da vlast nece dozvoliti transportmaline ka drugim opstinama,sto se nadam da nije tacno
Ajde i to da vidimo. Ko meni kao nosiocu registrovanog poljo gazdinstva sa svim potrebnim papirima moze da zabrani da teram moju robu u Beograd na kvantas??????????Da li cu ja preko cacka i ljiga ili valjeva i sapca je MOJA STVAR. Mogu samo da me hapse,a posle cu da im se naj.....m mile majke imam rodjaka odlican advokat pa da vidimo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh