vladale.rs
Član
kazi bre gde ko plaća nek vide seljaci vajdu,ane da ih kec...,ionako smo šuplji smozak,pa nam i region tako cveta.Nektar kod nas (okolina Leskovca) 200din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kazi bre gde ko plaća nek vide seljaci vajdu,ane da ih kec...,ionako smo šuplji smozak,pa nam i region tako cveta.Nektar kod nas (okolina Leskovca) 200din.
dogovara se oko 20 milion eura to su teski pregovori i kako to raspodeliti a da niko ne zaplace to je nemoguce,
gde otkupljuju ti za 170 dinKonačno i kod nas u Arilju da saznamo neku (nikakvu)cenu. 170 za keš kod mene u komšiluku. Hladnjačari još ništa. Inače berba kreće. Nabrao oko 30kg
gde je ta cena istaknutaCena 180...
Ja sam danas na jednom mestu video cenu 109.5 na otkupnom listicu a taj covek inace radi za stanice ako vas zanima ime coveka mogu vam p.p poslati koji radi zA stanice kaze rekao coveku mora da ima neku cenu dok ne bude konacna
Kako sam ja dobio neke informacije,plan je da pocnu sa 160 din i da krajnja cena bude 200 din.Da li ce im se taj plan ostvariti,videcemo,grad radi svoje,a malina se masovno susi....
za pocetak nije losa cena kod nas jos uvek nista bez cene smo osim ova dva sitna hladnjacara sto su istakli 109.5Izasla prva cena ovde 200 dinara plus 20 prevoz.Solidno
gde otkupljuju ti za 170 din
Ajde i to da vidimo. Ko meni kao nosiocu registrovanog poljo gazdinstva sa svim potrebnim papirima moze da zabrani da teram moju robu u Beograd na kvantas??????????Da li cu ja preko cacka i ljiga ili valjeva i sapca je MOJA STVAR. Mogu samo da me hapse,a posle cu da im se naj.....m mile majke imam rodjaka odlican advokat pa da vidimo.Pozdrav kolege,hocu da vam se svima zahvalim na porukama.Resio sam da sa drugarima u cetvrtak obidjem hladnjace u Valjevskom i Sabackom kraju.Javicu vam da li su zainteresovani za prijem maline iz Ivanjickog kraja,i na koji nacin da se transportuje.Cujem da vlast nece dozvoliti transportmaline ka drugim opstinama,sto se nadam da nije tacno