xsale
Moderator
Nece navala maline na taj nacin kako ti mislis oboriti ovde cenu,vec navala jeftine maline od tog Stanica i ostalih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ocekujem zato sto bi ja isto sto trazim uradio za njih da je situacija obrnuta ,a neko me pita za to.Mogu ja da nadjem brojeve i pozovem ali nije isto kada ja to uradim i neko ko kod tog hladnjacara predaje godinama malinu i imaju ili dobar poslovni ili cak i prijateljski odnos. Pokusavam da se zastitim koliko je moguce da ne bude ja dodjem tamo ,a taj neki hladnjacar pocne da me zeza.Zato trazim vise opcija i ljude koji imaju hladnjace sa kojima uspesno saradjuju. Vilamet ja postujem tvoje znanje o malini i tvoje angazovanje na forumu ali ovaj komentar ti nimalo nije na mestu.Ovo je ono klasicno srpsko da komsiji crkne krava.Zasto bi ti neko pomogao kada mozda mozesebi da odmogne.Pa zato sto je covek ,a ne da izvines govno i zato sto to isto mozda njemu bude trebalo od mene nekad.BUDIMO LJUDI IAKO SMO SRBI rece jednom jedan poseban covekAko zaista želiš terati nije teško naći na int brojeve hladnjača u njihovom kraju, raspitati se i terati. To i sam možeš obaviti za pet minuta iz fotelje. Nerazumem kako očekuješ da se neko iz tih krajeva raspita za tebe i da objavi jer su ljudi iz okoline Šapca svesni da bi navala maline iz naših krajeva oborilo cenu i njima samima. Bar bih ja tako razmišljao.
Ko je izasao sa cenom?200 kod nas. Tesko da ti neknd garantuje.ja bi ako vozis na ovamo potpisao bi ti moju kucu da ces da budes isplacivan svako vece i da nece da ti vrate robu osim ako ne izgazis gajbe.a ti tamo vozi i cim 1 vece nema kes vrati robu.
nema sastankkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaa
Konačno i kod nas u Arilju da saznamo neku (nikakvu)cenu. 170 za keš kod mene u komšiluku. Hladnjačari još ništa. Inače berba kreće. Nabrao oko 30kg
prom 95 cena 200. Rasina nema cenu jer nije pocela berba.nisam se cuo sa ove 2 hladnjace.mislim da nemaju cenu mozda lacko za juzni deo.ko je izasao sa cenom?
Jel ima cena kod pecica u vino zupi ili kod lacka?
Ima li neko informaciju zasto je odlozen sastanak u Beogradu? Hvala
200 kod nas. Tesko da ti neknd garantuje.ja bi ako vozis na ovamo potpisao bi ti moju kucu da ces da budes isplacivan svako vece i da nece da ti vrate robu osim ako ne izgazis gajbe.a ti tamo vozi i cim 1 vece nema kes vrati robu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=06&dd=27&nav_id=621940
Naleteh slucajno na ovo. Kad im trebamo sete nas se kao i uvek,a dok su na vlasti sisaj ovce i tako u krug svi su isti.