Jelena M.
Član
Da vas obradujem sa novom cenom- 255 dinara od jutros.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pored aktivnog statusa gazdunstva mora biti i uvedena povrsina pod malinom za ovu godinu da ne bude ima 10 ari maline vozi svako vece 1000 kg u bg na kvantas nego nesto realno sto pije vodu u datoj situaciji.Ne znam da li je tacno mislim da pored registrovanog gazdinstva treba jos neki papir.Hvala Jeleni na lepim vestima
Da vas obradujem sa novom cenom- 255 dinara od jutros.
OK ovde mi kazu da cak i udruzenje Vilamet moze da izda potvrdu o transportu maline iz Ivanjicke opstine.Ali ucetvrtak cu znati sve.pored aktivnog statusa gazdunstva mora biti i uvedena povrsina pod malinom za ovu godinu da ne bude ima 10 ari maline vozi svako vece 1000 kg u bg na kvantas nego nesto realno sto pije vodu u datoj situaciji
Izasla prva cena ovde 200 dinara plus 20 prevoz.Solidno
Dragisa Miljkovic rekao ljudima koji otkupljuju za njega da je ta cena.Ko je izasao sa cenom i prevozom od 20 din?jel Rosa
hoceli da dodju u Arilje za vecu kolicinuKod nas u Pozegi otkupljuju dva lika po 200din/kg za kes na ruke.moguc svaki dogovor cak i ako imas neku vecu kolicinu dolaze da preuzmu.Evo vam broj pa vidite sa njima 0603110198.
sve si ti upravu ali moj problem je sto nemam sa cim za sabac da teram 250-300 gajbi svaki dan u auto moje nema sanse da stavimPotvrda o registrovanom domacinstvu je dovoljna za transport. Odrediste nam je kvantas i to je sve sto njih moze da zanima. Nemaju pravo da vas zaustavljaju da bi vas vratili nazad. Niko nema pravo da vam zabrani kretanje jer je to ozbiljan preksaj pa i krivicno delo. Vozila vam moraju biti maksimalno ispravna jer ce policija pokusati na tu kartu da vas zaustavi i to je jedini nacin na koji i moze sve ostalo je nezakonito. POSTO SAM SAZNAO DA HLADNJACARI PRATE OVAJ FORUM I TO MASOVNO JEDNO OBAVESTENJE ZA NJIH. UZELI STE PARE PROSLE GODINE I TO DOBRE PARE. PLATITE REALNO OVE GODINE MALINU ILI JE SE NECETE NAGLEDATI U BUDUCNOSTI. IMA MESTA ZA ZARADU I ZA VAS I ZA NAS PA VI VIDITE KAKO CETE.
- - - - - - - - - -
Jbg ljudi kupe po 200 prodaju po 250. Neka uzmu 2tone dnevno to im je 100000 za dan. Ariljci bolje vi zakupite kombi za 10000 vas par i uzmite po tih 30000 nego da dajte njima. Ali naravno to je na vama
sve si ti upravu ali moj problem je sto nemam sa cim za sabac da teram 250-300 gajbi svaki dan u auto moje nema sanse da stavim
moram nesto videti kad vec imamo mogucnost kod jelene po 255 da predajemo mnogo vece pare nego u AriljuU krajnjem slucaju mozete da otvmdmrite otkupno mesto kod vas na tu firmu i onda imate bas svaki papir a ovako kad vas zaustave nikako da je na prodaju.ilh za prijatelje u bg ili lepo kao svi lopovi deo donirate crkvi u bg,sabac i naravno niko vas ne dira.sad crkve,fondacije imaju dobre seme.
- - - - - - - - - -
Pa preracunaj malo.uzmi prikolicu sa ciradom.