Klauzz
Član
Jel zna neko jel izasao Elixir sa cenom u Sapcu i kojom ako jeste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Arilje pocetna cena 160 dinara danas objavljena na otkupnpm mestu
Sent from my iPhone using Tapatalk
nema to kod svih. Svi cekaju stanica to je makar jasno
Ja jos jednom pozivam sve ljude iz krupnja valjeva osecene da pitaju svoje hladnjacare da li bi uzeli malinu sa strane i sta im treba od papira. Pisao sam ovde o tome pre 7 dana NIKO mi nije odgovorio. Dajde ljudi je li to toliko tesko???????????????????????????????? Nasa malina pocinje za par dana moramo znati gde mozemo da krenemo kad objave ono sto ja ocekujem da hoce. Hajde pokazite kolegijalnos i pomozite nam sad kada je najbitnije. Posaljite ako nista privatnu poruku meni pa cu ja dalje svim zainteresovanim proslediti. HVALA
NIKO mi se nije javio ni da je pitao svog hladnjacara da li zeli da kupuje malinu kod mene. HAJDE LJUDI ANGAZUJTE SE MALO. DA JE OBRNUT SLUCAJ JA BI OBISAO SVE HLADNJACE U IVANJICI I ARILJU ZA VAS NE MOGU DA VERUJEM DA NIKO NE MOZE ILI NECE DA PITA JBG.
Ja sam danas na jednom mestu video cenu 109.5 na otkupnom listicu a taj covek inace radi za stanice ako vas zanima ime coveka mogu vam p.p poslati koji radi zA stanice kaze rekao coveku mora da ima neku cenu dok ne bude konacnaJa uopste ne znam gde je cena u Arilju istaknuta i ako neko to svojim ocima nije video bolje da ne pise. Puno je dezinformacija. Inace pocinjem da berem prekosutra. Prvo branje u novom malinjaku. Cuj 109 dinara i celih 50 para.... kojim tacnim proracunom se stigne do te prezicne racunice? Kakav je to cirkus? Sta je 109,50 - dvesta grama,pola kila,ne razumem?
Ja jos jednom pozivam sve ljude iz krupnja valjeva osecene da pitaju svoje hladnjacare da li bi uzeli malinu sa strane i sta im treba od papira. Pisao sam ovde o tome pre 7 dana NIKO mi nije odgovorio. Dajde ljudi je li to toliko tesko???????????????????????????????? Nasa malina pocinje za par dana moramo znati gde mozemo da krenemo kad objave ono sto ja ocekujem da hoce. Hajde pokazite kolegijalnos i pomozite nam sad kada je najbitnije. Posaljite ako nista privatnu poruku meni pa cu ja dalje svim zainteresovanim proslediti. HVALA
NIKO mi se nije javio ni da je pitao svog hladnjacara da li zeli da kupuje malinu kod mene. HAJDE LJUDI ANGAZUJTE SE MALO. DA JE OBRNUT SLUCAJ JA BI OBISAO SVE HLADNJACE U IVANJICI I ARILJU ZA VAS NE MOGU DA VERUJEM DA NIKO NE MOZE ILI NECE DA PITA JBG.