MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel zna neko jel izasao Elixir sa cenom u Sapcu i kojom ako jeste?

sto bi znacilo da ce cena biti 187 sto dalje potvrdjuje onu pricu da nece da idu preko 190din. Sutra kada se ona saradu u beogradu zavrsi palite kola i kombije pa da vidimo ko najbolje u srbiji plati dobice malinu(makar moju). Ne dam je ove godine kao prosle pa kud puklo.

Ja jos jednom pozivam sve ljude iz krupnja valjeva osecene da pitaju svoje hladnjacare da li bi uzeli malinu sa strane i sta im treba od papira. Pisao sam ovde o tome pre 7 dana NIKO mi nije odgovorio. Dajde ljudi je li to toliko tesko???????????????????????????????? Nasa malina pocinje za par dana moramo znati gde mozemo da krenemo kad objave ono sto ja ocekujem da hoce. Hajde pokazite kolegijalnos i pomozite nam sad kada je najbitnije. Posaljite ako nista privatnu poruku meni pa cu ja dalje svim zainteresovanim proslediti. HVALA

NIKO mi se nije javio ni da je pitao svog hladnjacara da li zeli da kupuje malinu kod mene. HAJDE LJUDI ANGAZUJTE SE MALO. DA JE OBRNUT SLUCAJ JA BI OBISAO SVE HLADNJACE U IVANJICI I ARILJU ZA VAS NE MOGU DA VERUJEM DA NIKO NE MOZE ILI NECE DA PITA JBG.

hajde da sacekamo sutra ljudi sta ce biti,ovako se samo nerviramo. Da vidimo sta je sa tim asocijacijama,udruzenjima,drustvima pesnika i naivnih slikara,da vidimo koga oni predstavljaju. cucemo sta je odluka i cucemo sta su razlozi odluke ma kakva bila. e onda cemo da se organizujemo coporativno oko teranja maline na stranu ili da damo Cropsu ili deskuru dok se ova nasa gospoda ne opamete

Ja jos jednom pozivam sve ljude iz krupnja valjeva osecene da pitaju svoje hladnjacare da li bi uzeli malinu sa strane i sta im treba od papira. Pisao sam ovde o tome pre 7 dana NIKO mi nije odgovorio. Dajde ljudi je li to toliko tesko???????????????????????????????? Nasa malina pocinje za par dana moramo znati gde mozemo da krenemo kad objave ono sto ja ocekujem da hoce. Hajde pokazite kolegijalnos i pomozite nam sad kada je najbitnije. Posaljite ako nista privatnu poruku meni pa cu ja dalje svim zainteresovanim proslediti. HVALA

NIKO mi se nije javio ni da je pitao svog hladnjacara da li zeli da kupuje malinu kod mene. HAJDE LJUDI ANGAZUJTE SE MALO. DA JE OBRNUT SLUCAJ JA BI OBISAO SVE HLADNJACE U IVANJICI I ARILJU ZA VAS NE MOGU DA VERUJEM DA NIKO NE MOZE ILI NECE DA PITA JBG.

Evo ja da ti kazem sta je u pitanju posto vidim da ne shvatas o cemu se radi.Sad jedni kuju planove kako da se ugrade na vasoj malini,a drugi nemaju nacina ,pa ih nije briga.

Ja uopste ne znam gde je cena u Arilju istaknuta i ako neko to svojim ocima nije video bolje da ne pise. Puno je dezinformacija. Inace pocinjem da berem prekosutra. Prvo branje u novom malinjaku. Cuj 109 dinara i celih 50 para.... kojim tacnim proracunom se stigne do te prezicne racunice? Kakav je to cirkus? Sta je 109,50 - dvesta grama,pola kila,ne razumem?

Ja uopste ne znam gde je cena u Arilju istaknuta i ako neko to svojim ocima nije video bolje da ne pise. Puno je dezinformacija. Inace pocinjem da berem prekosutra. Prvo branje u novom malinjaku. Cuj 109 dinara i celih 50 para.... kojim tacnim proracunom se stigne do te prezicne racunice? Kakav je to cirkus? Sta je 109,50 - dvesta grama,pola kila,ne razumem?
Ja sam danas na jednom mestu video cenu 109.5 na otkupnom listicu a taj covek inace radi za stanice ako vas zanima ime coveka mogu vam p.p poslati koji radi zA stanice kaze rekao coveku mora da ima neku cenu dok ne bude konacna

Kako trgovci osete dinarčice preko devet gora i sedam planina. Odgovarah i na pp. sada i ovako. Što se tiče hladnjača u mom kraju svaka ce kupit kvalitetnu robu doteranu na noge i platiti i malinu i vuču. Samo kašem sačekajmo sutrašnji dan.

Kako sam ja dobio neke informacije,plan je da pocnu sa 160 din i da krajnja cena bude 200 din.Da li ce im se taj plan ostvariti,videcemo,grad radi svoje,a malina se masovno susi....

Ako zaista želiš terati nije teško naći na int brojeve hladnjača u njihovom kraju, raspitati se i terati. To i sam možeš obaviti za pet minuta iz fotelje. Nerazumem kako očekuješ da se neko iz tih krajeva raspita za tebe i da objavi jer su ljudi iz okoline Šapca svesni da bi navala maline iz naših krajeva oborilo cenu i njima samima. Bar bih ja tako razmišljao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh